Veliko otvorenje za javnost proširenog Pula City Malla!

0

U samom srcu Adventa, svoja vrata otvara prošireni dio Pula City Malla u kojem će biti prisutni poznati brandovi kao što su: Bipa, Baby Center, CCC, Intersport, Jysk, NKD, Orsay, Leggiero Loft, S'Oliver, Pepco, Tedi, McDonalds te KIK.

Pulske mažoretkinje svojim nastupom obilježiti će ovaj svečani trenutak 19. prosinca u 9:00 sati.

Prigodan program u pravom božićnom duhu, s brojnim aktivnostima za velike i male očekuje vas od četvrtka 19. pa do nedjelje 22. prosinca.

Glavni meštri svečanog otvorenja biti će Ružica Koraca i jedan i jedini Dražen Turina Šajeta.

Najmlađi posjetitelji imat će priliku sudjelovati na brojnim kreativnim radionicama, napisati pismo Djedu Mrazu, izraditi vlastiti ukras za bor, oslikati svoju ekološku šoping vrećicu ili uživati u prigodnim predstavama.

Pula City Mall posjetiti će Djed i Baka Mraz s kojima će se mališani moći družiti, fotografirati te za svaki slučaj ponoviti svoje želje za blagdanske darove.

Vokalna skupina „Nešpula“ pobrinut će se za glazbeni blagdanski ugođaj, a za majstorije na štulama zaduženi su anđeli u svjetlećim kostimima.

Za sve one kojima manjka kreativnosti i ideja za zamatanje poklona organizirana je mala radionica koja će vas naučiti trikovima kako lagano, a opet originalno zamotati poklone vašim najmilijim.

Velik interes i dosadašnja iznimna posjećenost Pula City Malla te dosadašnji uspješni rezultati poslovanja, ukazali su na potrebu širenja postojećih kapaciteta centra. Tako se Pula City Mall proširio za dodatnih 16 zakupaca i brendova koji se prostiru na novih 9.400 m².

Kupcima i posjetiteljima biti će na raspolaganju novih 306 parkirnih mjesta od kojih je 131 parkirno mjesto u garaži novog dijela trgovačkog centra.

Ukupna investicija izgradnje proširenog dijela Pula City Malla iznosi oko 18 milijuna eura.

Osim što obogaćuje trgovačku ponudu regije, prošireni Pula City Mall zapošljava oko 100-tinjak novih djelatnika. Kroz komunalne naknade i davanja ušla su dodatna sredstva u lokalni proračun te daje se značajan doprinos u razvoju infrastrukture i poboljšanju standarda života u Puli i regiji.

Pogodnosti povodom otvorenja i dodatne informacije za kupce možete pronaći na www.pulacitymall.hr. Centar je „Pet friendly“.

O investitoru

Investitor i vlasnik Pula City Malla je hrvatsko projektno društvo u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je jedan od vodećih i najvećih „developera“ na domaćem tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte od kojih su najpoznatiji: Garden Mall u Zagrebu (prodano), TC Koprivnica (prodano), STC Osijek (prodano, STC Sisak (prodano), STC Valpovo (prodano), Pula City Mall, STC Umag i Galerija Poreč.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa