USKOK u velikoj akciji

Uhićenja u Bujama: pretražuje se firma za auto marketing

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

"Više je ljudi uhićeno u utorak na području Istre u sklopu velikog kriminalističkog istraživanja kojeg Policijska uprava istarska provodi u koordinaciji s USKOK-om, točnije riječkim odsjekom. Informaciju nam je potvrdila i glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović, no zbog istrage koja je u tijeku, više pojedinosti nije nam željela iznositi.", piše 24sata.

"Kako neslužbeno doznajemo trenutno je uhićeno pet osoba, po jedna na području Zagreba i Poreča, dok je ostalo troje sa područja Buja. Svi oni zajedno bili su povezani u grupu koja je utajila porez, a vezani zajedno preprodajom automobila.U Bujama policija trenutno pretražuje poslovne prostore tvrtke PD Auto marketing, a više bi informacija trebalo očekivati se uskoro...", javlja 24sata.

"Riječki Uskok i istarska policija su u utorak u Bujama pretresli nekoliko objekata, od obiteljskih kuća do ureda poduzeća PD Auto Marketing. Navodno je prema neslužbenim informacijama riječ o utaju poreza, a istražitelji su cijelo jutro bili prilično zauzeti oko pregleda. Naime, od ranijih sati prvo su posjetili kuću u kojoj živi D. D. koji je ujedno jedan od agenata u auto kući, dok su se nešto kasnije istražitelji preselili u auto kuću gdje su nastavili s pregledom. Auto kuću naime vodi K. M. koja je ranije bila u ljubavnoj vezi sa D. D., a od kada je ona preuzela vođenje auto kuće njezin bivši dečko radi kod nje kao agent prodaje", piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa