Nova Kraljica Hrvatske vodi svoj blog o kuhanju i svira klavir

0
Maja Lončarević (foto: Josip Čekada/Goran Novotny)
Maja Lončarević (foto: Josip Čekada/Goran Novotny)

Rovinj je u četvrtak navečer bio središte ljepote i to zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske na kojemu je okrunjena Maja Lončarević. Lijepa 19-godišnjakinja otkriva da krunu nije očekivala, ali joj se svakako nadala, piše Večernji.

- U trenutku proglašenja osjećala sam se uzbuđeno, nevjerojatno, umalo sam se rasplakala. Jako sam sretna - rekla nam je Maja. Kao i svaka djevojka, i ona je jednom sanjala da bude kraljica i - snovi su joj se ostvarili.  - Bila mi je želja nastupiti na nekom izboru ljepote, vidjela sam da je Kraljica Hrvatske glamurozan i prestižan izbor pa sam se prijavila - kazala je. No, Maji ovo nije prvi izbor ljepote. Naime, pobijedila je i na izboru Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske. Smatra da je imala dosta veliku konkurenciju jer su sve djevojke posebne, svaka na svoj način. - Mislim da su detalji presudili - dodala je za Večernji.

- Izbor za Kraljicu svijeta održat će se prvi put u Hrvatskoj jer smo sada mi vlasnici izbora te shodno tome odlučujemo gdje će se izbor održati i koje zemlje mogu nastupiti - kažu nam iz organizacije. Maja u Zagrebu pohađa Ugostiteljsko-turističko učilište. Voli kuhati i vodi svoj blog o kuhanju, aranžiranju hrane i slastica, a velika joj je strast i glazba: pjeva i svira klavir. Između ostalog, želja joj je voditi kulinarsku emisiju na televiziji i postati pjevačica, donosi Večernji.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR / SOBARICA - ROOM MAID

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA