Za pomoć stradalima u Albaniji skupljeno šest tona robe

0
Utovar humanitarne pomoći za Albaniju
Utovar humanitarne pomoći za Albaniju

Nakon što je pulski gradonačelnik Boris Miletić u telefonskom razgovoru s veleposlanikom Republike Hrvatske u Albaniji Zlatkom Kramarićem ponudio pomoć Grada Pule i Istarske županije u ublažavanju posljedica ove strašne katastrofe, Društvo Crvenog križa Istarske županije u suradnji s Gradskim društvima Crvenih križeva u Istarskoj županiji prikupljali su donacije za nastradale, a sve prema iskazanim potrebama veleposlanstva Hrvatske u Albaniji.

Iz Pule je 3. prosinca u Albaniju krenuo pun šleper prikupljene opreme i namirnica za pomoć stradalima u razornom potresu koji je pogodio područje Albanije, a tom je prigodom pulski gradonačelnik Boris Miletić zahvalio svim volonterima društava Crvenog križa, članovima Volonterskog centra Istra kao i članovima Humanitarne mreže grada Pule - FB humanitaraca i Udruge Naš san njihov osmjeh na bezuvjetnoj podršci i nesebičnoj pomoći.

Gradska društava Crvenog križa u veoma su kratkom roku iz svojih su skladišta prikupila deke, posteljinu, jastuke, deterdžente, sapune, lampe i konzerve sardina, a Grad Pula osigurao je šleper i transport do Nacionalnog ureda Crvenog križa u Tirani. Sveukupno je prikupljeno šest tona robe za donaciju.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA