Božić u Buzetu: Vrhunska glazbena zabava uz Severinu i Stavrosa!

0
Severinin koncert u Buzetu jedinstven je događaj u blagdansko vrijeme (Foto: Jutarnji list)
Severinin koncert u Buzetu jedinstven je događaj u blagdansko vrijeme (Foto: Jutarnji list)

Konferencijom za medije, 11. prosinca, u buzetskoj Staroj oštariji, najavljena je glazbena manifestacija Božić u Buzetu, koja će ove godine doživjeti svoj mali jubilej, peto izdanje, te unatoč kriznim vremenima ponuditi posebno atraktivan i glazbeno zanimljiv program. Program manifestacije predstavili su organizator manifestacije, direktor Radio Zone Buzet, Robert Marušić; urednik na istom radiju, Luka Pavletić i PR manifestacije Kristijan Nemet.

Naime, kako je najavljeno, na već ustaljenoj lokaciji parkirališta na Mašimovoj škuji, na samom ulazu u Buzet, u gotovo 1.000 četvornih metara velikom šatoru postavljenom za tu prigodu, 22. prosinca organizatori iz Radio Zone Buzet priuštit će posjetiteljima glazbenu poslasticu, nastup već godinama najpopularnije i najuspješnije glazbenice hrvatske estradne scene, po mnogima "nekrunjene kraljice hrvatske estrade" - Severine!

Posjetitelji još neće ni srediti dojmove sa Severinina nastupa, a već 25. prosinca, na sam Božić, čeka ih "kralj dobre zabave" hrvatske estrade, neumorni i nenadmašni Jasmin Stavros, koji se čini se već "pretplatio" na božićni koncert u Buzetu.

"Stavros je, na istome mjestu i istom prigodom već nastupao, no sve ankete i upiti prema slušateljima radio Zone i posjetiteljima Božića u Buzetu govore kako je upravo popularni Stavros prvo ime koje Buzećani i njihovi gosti iz cijele Istre (pa i šire) žele na pozornici Božića u Buzetu", prenio je Luka Pavletić, urednik na Radio Zoni Buzet.

Time će se zapravo samo nastaviti niz najpoznatijih hrvatskih glazbenih zvijezda, koje su već proteklih godina, prodefilirale pozornicom Božića u Buzetu, poput Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog, Gibonnija...

Kristijan Nemet, Luka Pavletić i Robert Marušić na konferenciji za medije
Kristijan Nemet, Luka Pavletić i Robert Marušić na konferenciji za medije
Pozornica od 150 kvadrata u šatoru od 1000 kvadrata

Direktor Radio Zone Buzet Robert Marušić naglasio je kako je riječ o zahtjevnom projektu, no kako radio Zona sa svojim suradnicima, a posebice zahvaljujući podršci Grada Buzeta, te drugih pokrovitelja i sponzora, ima resurse da organizira glazbene i druge priredbe na najvišoj razini, što se dokazalo proteklih godina, a tako će biti i ovoga puta.

"Šator je jedan od većih koji je bio na tom prostoru, a postavlja se radi što boljeg komfora publike, a organizacija Severininog koncerta, odnosno produkcija uvjetuje pozornicu od oko 150 četvornih metara površine. Rasvjeta i razglas će također pratiti taj standard, a Severina dolazi s punom ekipom", rekao je Marušić i dodao kako je Severinin koncert zasigurno jedan od jedinstvenih događaja u Istri ne samo tog dana nego i svih blagdana.

Marušić: Za 29. prosinca pripremamo iznenađenje

"Kada smo prije pet godina započinjali s ovim projektom, mnogi su prema njemu bili skeptični, obzirom na specifično doba godine i druge okolnosti u kojima se program odvija. No, postigli smo da se Buzet u vrijeme božićno-novogodišnjih blagdana afirmira kao mjesto dobre zabave i glazbenog provoda, te smo i ove godine iznašli snage i sredstava osmisliti i realizirati jedan ovako kvalitetan i atraktivan program", prenio je Marušić, dodajući kako je za 29. prosinca u pripremi još jedan atraktivni glazbeni sadržaj, no kako su pregovori s potencijalnim izvođačem još u tijeku, a konačnu informaciju o tome podastrijet će uskoro.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna za Severinin koncert te 70 kuna za Stavrosov koncert, moći će se kupiti na blagajni šatora na dan održavanja koncerata od 20 sati. a nekoliko karata podijelit će se putem medijskih pokrovitelja.

Obje večeri, 22. i 25. prosinca, zabavni program započinje već u 21 sat, nastupom grupe "Nočni skok", publici "srednjih godina" vrlo dobro znanog sastava iz susjedne Slovenije, najavio je Kristijan Nemet, PR manifestacije. Osim što iz Slovenije dolaze izvođači, očekuje se i veliki dolazak gostiju iz Slovenije, čemu je usmjeren i dio oglašavanja.

Dodajmo kako je generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Božića u Buzetu Favorit pivo, pokrovitelj je tradicionalno Grad Buzet, a sponzor Burić Auto Zubak. Media partneri manifestacije su Glas Istre, Radijska istarska mreža–RIMA, HR–Radio Pula, istarski.hr, ipress.hr i nasabujstina.hr. Više informacija o manifesatciji može se pronaći na internet stranicama Radio Zone Buzet ili na Facebook stranici Božića u Buzetu. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa