Iznenadit će vas razlog zbog kojeg vijećnica nije došla na sjednicu

0
Tanja Pejić (foto: Rajko Boričić/ Foto Festival)
Tanja Pejić (foto: Rajko Boričić/ Foto Festival)

„Bila sam dva tjedna na putu, tek sam prije dva dana došla kući i nisam stigla proučiti materijale. Zbog toga neću moći doći sjednicu Gradskog vijeća“. Ovim je riječima u dopisu upućenom stručnim službama Gradskog vijeća Labina, nezavisna vijećnica Tanja Pejić opravdala svoj nedolazak na posljednju sjednicu Gradskog vijeća.

U vrijeme kada mnogi gradski, općinski ili županijski vijećnici na sjednice predstavničkih tijela u koje su izabrani odlaze samo kako bi 'pokupili' naknadu, najčešće 500 kuna po sjednici, gesta labinske vijećnici Tanje Pejić doista je vrijedna poštovanja i divljenja.

Nije tajna da se mnogi vijećnici uopće ne pripremaju za sjednice, mnogi materijale prvi put prime u ruke neposredno uoči sjednice, a mnogi ih prvi put otvore na samoj sjednici.

Tanja Pejić ne bi se osjećala ugodno da je nepripremljena došla na sjednicu i za to još primila naknadu od 500 kuna. Radije je ostala kod kuće. Svaka joj čast. I još nešto, ova njena gesta nikada ne bi bila došla do javnosti da to slučajno nismo doznali iz 'treće ruke'. (Nenad Čakić)   

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODOINSTALATER/VODOINSTALATERKA

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA