Umag: Rotvajleri mu rastrgali psića u dvorištu

0
Vlasnik Ermin Kalender još uvijek je u šoku (Foto: 24sata)
Vlasnik Ermin Kalender još uvijek je u šoku (Foto: 24sata)

Četverogodišnjem sinu još ne mogu reći istinu. Lažem da je naš Medi još prehlađen i kod veterinara, govori Ermin Kalender (40), kojemu su susjedovi psi zaklali ljubimca, piše 24sata.

Jedan rotvajler uletio je u Kalenderovo dvorište i nasrnuo na tek pet kilograma teškog psića Medija. U neravnopravnoj borbi mališan je pokušao pobjeći. Izletio je iz dvorišta i doslovce uletio u zube drugome rotvajleru.

"Jednostavno su ga rastrgali. Taj prizor, to cviljenje i njegov molećiv pogled koji mi je govorio: ‘Spasi me’ neću zaboraviti dok živim. Pokraj borbenih pasa nikako mu nisam mogao pomoći", govori Ermin Kalender.

Medi (Foto: 24sata)
Medi (Foto: 24sata)
Od jezivih bolova psić je sam sebi grizao šapice

Rastrgani Medi je još neko vrijeme do dolaska veterinara davao znakove života. Međutim, nije mu bilo spasa. Od jezivih bolova psić je, govori njegov vlasnik, sam sebi grizao šapice. Tog prijepodneva dobio je i drugog sina. "I dok su svi slavili, ja sam plakao zbog psa", rekao je Kalender.

Alesandro Giurgevich iz Fratrici, vlasnik rotvajlerice Lore koja je dokrajčila psića, žali zbog slučaja. "Ni moj ni njegov pas nisu bili vezani. Žao mi je što se to desilo. Taj mali psić je već dugo iritirao moje pse. Moja Lora se u nedjelju jednostavno zaletjela za njim i sustigla ga blizu njegova dvorišta. Imam nekoliko pasa i pazim na njih. Platila je jadna životinja umjesto da je vlasnik više pazio", govori Giurgevich.

Vlasnik rotvajlera Alesandro Giurgevich i vlasnik uginulog psa Ermin Kalender od umaške policije "zaradili" su prekršajne prijave zbog držanja pasa bez nadzora, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa