Pogledajte koji se poslovi ovaj tjedan nude u Istri!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pogledaj koje poslove, ovaj tjedan, za tebe izdvaja Portal MojPosao:

Leggiero bar vodeći je hrvatski lanac caffe barova. Od 2007. godine uspješno grade tim vrhunskih stručnjaka koji su danas zaslužni za prepoznatljivost Leggiero barova kao omiljenih mjesta za ležerna druženja. Osobitu pažnju pridaju osoblju, kvaliteti usluge i bogatoj ponudi, kao i lokacijama na kojima su prisutni. Kako bi nastavili uspješan trend rasta i razvoja, traže osobu za radno mjesto: Konobar. Žele osobu sljedećih karakteristika: proaktivan pristup poslu i kontinuirana želja za poboljšanjem, radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, no nije uvjet, izražene komunikacijske i interpersonalne vještine te savjesnost u pristupu poslu. Mjesto rada je Pula, prijave su moguće do 19. studenog.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Njihov uspjeh rezultat je timskog rada. McDonald’s tim traži članove za novi McDonald’s McDrive u Puli na poziciji: Radnik u McCaféu. Posao se sastoji od priprema McCafé kava i slastica te posluživanja gostiju. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja, mogućnost osobnog rasta i razvoja, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, redovito povećanje plaće svake godine kao i dodatak za rad noću, nedjeljom, praznicima i prekovremeni rad. Prijave su moguće do 22. studenog.

Wurth-Hrvatska d.o.o. dio su svjetskog koncerna i jedna od vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu, koja se bavi zastupanjem, prodajom i distribucijom asortimana za metalnu, auto/Cargo, drvoprerađivačku i građevinsku industriju. Tražite li novi izazovan posao, javite se na  natječaj za posao: Prodajni predstavnik. Osoba će biti zadužena za prodaju robe iz asortimana tvrtke, obilazak postojećih kupaca , pronalazak novih kupaca, komunikaciju, suradnju i postizanje visoke kvalitete odnosa s kupcima, kontrolu nad realizacijom i naplatom te pripremu ponuda. Mjesto rada je Istra, a prijave su moguće do 27. studenog.

BAUDER d.o.o. je dio Paul Bauder GmbH & Co. KG, koje je već 160 godina obiteljsko poduzeće i vodeći europski proizvođač krovnih sustava. Posluju u cijeloj Njemačkoj i 14 drugih država. Imate li želju raditi u timu gdje je na prvom mjestu kolegijalnost? S ljudima, koji isto tako uživaju u svom poslu kao i vi? Ukoliko je odgovor da, prijavite se na oglas: Tehnički savjetnik za primjenu materijala. Zadaci koji vas očekuju: stručno savjetovanje projektanata, arhitekata i izvođača hidroizolacija glede tehničkih zahtjeva za krovne sustave i izvedbu detalja te pitanja građevinske fizike, podršku tehničko-prodajnim predstavnicima za tehnička pitanja, izradu troškovnika i proračuna te povremeni obilazak gradilišta radi savjetovanja o ugradnji materijala prema smjernicama proizvođača i pregleda izvedbenih detalja. Rok za prijavu je 27. studeni.

Intraffico d.o.o. je jedan od vodećih regionalnih distributera pribora, ručnog alata i opreme za graditeljstvo u jugoistočnoj Europi. Na tržištu Republike Hrvatske su prisutni kroz svoj brend PROTECH. Firma traži Terenske prodajne predstavnike za područje cijele Hrvatske. Nude vam konkurentnu fiksnu plaću, stimulativnu mjesečnu nagradu za ispunjenje planova prodaje, obuku i osposobljavanje u stjecanju vrijednih prodajnih vještina te vam je na raspolaganju službeno vozilo, tablet i mobitel. Vrsta zaposlenja je stalni radni odnos. Rok za prijavu je 18. studeni.

Postani i ti dio LinkedIn zajednice MojPosao i svakodnevno budite informirani o najnovijim poslovima na tržištu rada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa