Massimo koncertima u Karlovcu i Čakovcu započeo glamuroznu turneju

0

Dugoočekivana turneja Vještina Boutique kojom Massimo obilježava petnaest godina od objave kultnog albuma "Vještina", započela je u subotu spektakularnim koncertom u karlovačkoj dvorani Zrinski, a već u nedjelju druga postaja je bio čakovečki Centar za kulturu.

Massimo je u intimnoj atmosferi karakterističnoj za teatre uz pratnju sjajnog trija u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović publiku u ispunjenim dvoranama proveo kroz magiju svoje "Vještine". Nezaboravnim vokalom, nošen akustičnim melodijama svog pratećeg benda  otpjevao je neke od vječnih klasika domaćih glazbenika. Na repertoaru su tako našle "Pristao sam bit ću sve što hoće" Bijelog dugmeta, "Bacila je sve niz rijeku" Indexa, Gibonnijev "Libar", Arsenov "Razgovor s konobarom", "Mi nismo sami" Jure Stublića i grupe Film, Oliverove "Stine", a na veliko oduševljenje obožavatelja, Massimo je otpjevao i svoje uspješnice "Iz jednog pogleda" i "Stranac u noći".

Massimo je raspjevane Karlovčane i Čakovčane osvojio svojom toplinom i neposrednošću te im pružio glazbene večeri koje će još dugo pamtiti. Turneja Vještina Boutique ovog petka, 15. studenog,  stiže u odavno rasprodanu Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu i 16. studenog SportHouse u Osijeku za koji je u pretprodaji ostalo još malo karata. Finale turneje održat će se  u zagrebačkom kazalištu Gavella 21., 22. i 23.  studenog.

Massimo i Miss 7 pozivaju vas da s njima proslavite obljetnicu albuma koji je ostavio velik trag na glazbenoj sceni i zajednički ispišete novu stranicu njegove karijere. Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su putem sustava Eventim, a ulaznice za zagrebačke koncerte potražite isključivo na blagajni kazališta Gavella. Za koncert u Osijeku uz standardne ulaznice po cijeni od 150 kn moguća je i kupnja VIP ulaznice na galeriji po cijeni od 250 kn uz koju je osiguran zasebni ulaz, zasebni šank i finger food. Cijena ulaznice za zagrebačke koncerte iznosti 270 kn za gornji dio partera, a za prvi dio partera i balkon 330 kuna. Više o koncertima pronađite na Massimovoj Facebook stranici. Ulaznice pronađite na Eventim.hr.

 

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa