Na izborima za mjesne odbore u Bujama IDS-u 95 % vijećničkih mandata!

0
Franko Gergorić
Franko Gergorić

„Čista pobjeda IDS-a na izborima za Vijeća mjesnih odbora Buje – Buie rezultat je našeg zajedništva i  ustrajnosti da u razvoj našeg kraja uključimo sve naše sugrađane.“, poručio je predsjednik bujskog IDS-a Franko Gergorić nakon objave neslužbenih rezultata Gradskog izbornog povjerenstva Grada Buja. Izbori su održani 10. studenoga, a IDS je jedina opcija koja je imala svoju listu u svih 7 mjesnih odbora. Samo u mjesnom odboru Buje natjecale su se više od jedne liste, a rezultat je u tom mjesnom odboru 5 vijećničkih mandata IDS-u i 2 SDP-u. Sveukupno, IDS je osvojio 37 od 39 mandata, odnosno nevjerojatnih 95 % mandata.

- Ponosimo se ovim impresivnim rezultatima i od srca želim zahvaliti svim članovima, simpatizerima na velikom angažmanu. Čestitam svim izabranim vijećnicima i želim im uspješan rad. Također, hvala svim građanima na ukazanom povjerenju, uz poruku da su svi dobrodošli u zajedničkom upravljanju naše sredine, naveo je predsjednik IDS-a Buja pozivajući odmah i sve ostale političke opcije na rad za dobrobit Buja. 

Predsjednik IDS-a Buje naglasio je da će naglasak u budućem sazivu mjesne samouprave biti upravo na inkluzivnosti jer se danas možemo dijeliti po osnovi tisuću kriterija, ali razvoj našega grada, uređenje naših ulica, trgova i ustanova mora nas sve ujediniti.

- Grad Buje je u proteklih godina okrenuo novu stranicu razvoja, naselja, kao i centar grada ubrzano se razvijaju. Pred nama je još puno posla, ali siguran sam da ćemo zajedno ostvariti sve postavljene ciljeve. Na nama je dodatno ojačamo komunikaciju s građanima i nastavimo raditi na terenu istim tempom!, zaključio je predsjednik IDS-a Buje Franko Gergorić.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KROVOPOKRIVAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA U PIZZERIJI

Do: 30.09.2020.

KAROJBA, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA