I IDS Pazinštine dao podršku kandidaturi Valtera Flega

0
Valter Flego (Foto: Nenad Čakić)
Valter Flego (Foto: Nenad Čakić)

U Maloj sali Spomen doma 7. prosinca je održano predstavljanje kandidata IDS-a za župana Valtera Flege za Zajednicu podružnica IDS-a Pazinštine, koju čine podružnice Pazin, Cerovlje, Gračišće, Lupoglav, Sv. Petar, Karojba, Motovun i Tinjan. Tom je prigodom ZP Pazinštine iskazala jednoglasnu i nedvojbenu podršku kandidaturi Valtera Flega za IDS-ovog kandidata za župana na predstojećim lokalnim i regionalnim izborima.

Podršku su iskazali i pazinski gradonačelnik Renato Krulčić, zajedno sa načelnicima okolnih općina među kojima ističemo načelnika Gračišća Ivana Mijandrušića, načelnika Cerovlja Emila Dausa te Slobodana Vugrinca, načelnika Motovuna.

- Podrška koju sam dobio od ljudi Pazinštine daje mi vjeru da se val pozitivne energije unutar tog novog IDS-a, može proširiti i na Istru. Mislim i tvrdim da se u 22 godine, koliko je IDS na vlasti, puno toga napravilo i o tome govore podaci, kao što je BDP, društveni standard, investicije i zaposlenost. Vremena u kojima živimo su vremena izazova i potrebno je staviti glave skupa. Siguran sam da Istru i njene građane čekaju bolja vremena. Da bi to ostvarili moramo „trčati“ duplo brze od naši konkurenata i raditi dva puta više – samo ćemo tako uspjeti, poručio je Flego u svome obraćanju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa