Gdje na kavu? Mi znamo!

Pogledajte gdje možete popiti najbolju kavu u Istri i na Kvarneru

0

Kavu možete popiti gotovo na svakom uglu, ali puno faktora utječe na odabir kafića u kojemu ćemo provesti vrijeme. Jednima je bitan ambijent, drugima ljubazno osoblje, dok apsolutno svi žele popiti šalicu kvalitetne kave.

No mi smo pronašli kafiće koji ispunjavaju sve te kriterije i za to imaju službenu potvrdu! Naime, svi lokali s popisa su nositelji titule Franck Barista Cluba. U kafićima se testirala kvaliteta i prezentacija espressa te ostalih napitaka od kave i čaja, održavanje opreme, posluživanja gostiju i slično, a  Franck Barista Club jamči gostima šalicu vrhunski pripremljene kave.

Pa pogledajmo gdje otići na dobru kavu…

Alter Ego, Labin

Foto: Alter Ego

Alter Ego je jedno od najboljih mjesta za izlaske u Istri. U klubu su gostovala neka od najvećih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda te nude program u kojem će se pronaći ponešto za svakoga.  Osim ludih večernjih izlazaka, Alter Ego je odlično mjesto za dnevni predah uz šalicu omiljenog crnog napitka, stoga dođite i probajte provjereno dobru kavu.

Dvojka, Pula

Foto: Dvojka

Ako u Puli tražite mjesto za opuštanje, kafić Dvojka je pravo mjesto za vas. Ovaj lokal ima sve! Od predivnog interijera i intimne atmosfere do savršene kave pripremljene s puno ljubavi za vaš maksimalni užitak.

Klub Bačva, Rijeka

Foto: Bačva

Ovo mjesto je preko dana super lokacija za predah i kavu, dok se navečer pretvara u noćni klub s puno zabave. Raznoliki program diktira raznoliku ponudu pića, stoga u Bačvi možete popiti najbolje od kave i čajeva, dok u večernjoj varijanti nudi širok izbor hrvatskih vina i piva.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa