Bruno Krajcar, Denis Kožljan i Edi Orlić na radionici udruge slijepih

0

Što povezuje Bruna Krajcara, Denis Kožljan i Edija Orlića… Svo troje rođeni su i žive u Istri, svo troje vole iste stvari; muziku, stihove, note i lijepu riječ i svo troje su 6. prosinca bili gosti Udruge slijepih Istarske županije i Udruge slabovidnih osoba Istarske županije na radionici pod nazivom „Mi smo tu“.

Radionicu su organizirale Udruga slijepih Istarske županije i Udruga slabovidnih osoba Istarske županije. Akademski glazbenik, skladatelj i kantautor, Bruno Krajcar, je predsjednicima obiju Udruga darovao svoj album „Oči srca“. Odgajateljica predškolske djece u mirovini, pjesnikinja, Denis Kožljan, poklonila je dvije od sedam zbirki pjesama koje je gospođa Kožljan objavila, „Sva moja sjećanja“ i „Kolajna ud verši“

Članovi udruga su za gostovanje i ugodnu večer sa gostima uzvratili skrominim poklonima, smjehom, pljeskom i zajedničkom fotografijom.

„Organiziranjem ovakvih radionica upoznajemo javnost o radu i životu slijepih osoba, a članovima Udruge pruža se mogućnost upoznavanje osobe iz javnog života“, rekao nam je predsjednik Udruge Zlatko Kuftić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa