541 oglas restart istarski 970x250px
MJESEC PODUZETNIŠTVA

Održana besplatna edukacija za porečke poduzetnice

0

Nakon uspješno održanih edukacija i predavanja u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču,31. listopada od 16 do 18 sati u Poduzetničkom inkubatoru Poreč održana je edukacija na temu Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci, koju je vodila Sanela Dropulić, direktorica i osnivačica Ženskog poduzetničkog centra.

Poduzetnička akademija prvenstveno je namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području grada Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati. Ovo je četvrta od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje se tijekom ove godine održavaju u Poreču. Edukacije Grad Poreč provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba u sklopu Projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva.

Održana edukacija posljednja je aktivnost u ovogodišnjem izdanju manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, koju po drugi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu su se svakodnevno održavale razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VRTLAR/KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA