Donosimo vam novu ponudu slobodnih radnih mjesta!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao za tebe ovaj tjedan izdvaja atraktivne oglase. Pronađi posao za sebe i prijavi se već danas. Laguna Novigrad d.d.

- Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj poslovanja su kontinuirano ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornom i pouzdanom osobom, s iskustvom u IT području: : IT specijalist / Office 365 Technical specialist. Pozivaju sve zainteresirane kandidate da se pridruže Aminess timu u Novigradu, prijave su otvorene do 13. studenog.

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o. okuplja vlastite prodajno servisne centre u Zagrebu, Varaždinu, Karlovcu, Splitu, Zadru, Osijeku, Rijeci i Pazinu. U okviru prodajno servisnih centara obavlja se prodaja novih i rabljenih gospodarskih vozila i rezervnih dijelova. U skladu s trenutnim potrebama u Pazinu i Zadru traže marljivu, stručnu i okretnu osobu za radno mjesto: Autoelektričar. Izabranim osobama nude rad u modernom i poslovno pokretljivom okruženju, mogućnost stalnog osobnog usavršavanja i primjerene uvjete. Rok za prijavu je 6. studeni.

Zoo Hobby d.o.o. stvara najpoželjnije mjesto kupnje za kućne ljubimce. Danas posluju u Hrvatskoj i u Srbiji kroz 3 sestrinske tvrtke. Ukupno zapošljavaju 200 radnika, a posluju od 1975. godine. Žele povećati svoj tim za poziciju: Veterinar. Ukoliko ste doktor - veterinarske medicine, imate interes za rad s kućnim ljubimcima i njima namijenjenim proizvodima, odgovorni ste, predani i imate dobro znanje rada na računalu i engleskog jezika onda se prijavite odmah, za rad u Varaždinu, Puli i Zagrebu. Prijave se zaprimaju zaključno s 5. studenim.

BAUDER d.o.o. Hrvatska je dio Paul Bauder GmbH & Co. KG, koje je već 160 godina obiteljsko poduzeće i vodeći europski proizvođač krovnih sustava. Posluju u cijeloj Njemačkoj i 14 drugih država. Imate li želju raditi u timu gdje je na prvom mjestu kolegijalnost? S ljudima, koji isto tako uživaju u svom poslu kao i vi? Ukoliko je odgovor DA, prijavite se na oglas: Tehnički savjetnik za primjenu materijala. Zadaci koji vas očekuju: stručno savjetovanje projektanata, arhitekata i izvođača hidroizolacija glede tehničkih zahtjeva za krovne sustave i izvedbu detalja te pitanja građevinske fizike, podršku tehničko-prodajnim predstavnicima za tehnička pitanja, izradu troškovnika i proračuna te povremeni obilazak gradilišta radi savjetovanja o ugradnji materijala prema smjernicama proizvođača i pregleda izvedbenih detalja. Rok za prijavu je 27. studeni.

HATTRICK-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 850 zaposlenika. Uslijed širenja poslovanja, Hattrick-PSK d.o.o. je kontinuirano u potrazi za novim talentima. Pozivaju vas da im se pridružite na poziciji: Prodavač - blagajnik. Mjesta rada pogledajte na linku. Nude vam stimulacije za rad i zalaganje te plaćen prijevoz. Prijave su moguće do 5. studenog.

Postani dio MojPosao zajednice na LinkedIn-u i redovito prati nove poslove i zanimljivosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa