Vlatko Mrvoš novi predsjednik buzetskog HNS-a

0
Novo vodstvo buzetskog HNS-a
Novo vodstvo buzetskog HNS-a

Podružnica HNS-a Buzet je na Izbornoj skupštini, održanoj 28. Studenog, izabrala novo predsjedništvo stranke. Za predsjednika je izabran Vlatko Mrvoš, za potpredsjednike Branko Rončević i Dragan Kranjčić, a za tajnicu Tatjana Glamatović. Članovi predsjedništva su Sanel Tadić, Vanja Črnac, Dean Prodan, Senad Flego i Armando Fabijančić.

Darko Kranjčić, dosadašnji predsjednik podružnice HNS-a Buzet, trenutno na funkciji potpredsjednika istarskog HNS-a, te njegovo predsjedništvo, prepustili su vodstvo stranke HNS-a podružnice Buzet novoj mladoj generaciji.

Izabrani su mladi ljudi koji su već dokazani u svojim poslovnim područjima, koji će zajedničkim radom usmjeriti svoje znanje na poboljšanje životnog standarda stanovnika Buzeštine. Vođeni smjernicama HNS-a, pored socijalne problematike, novo vodstvo bavit će se rješavanjem problema u gospodarstvu, turizmu i komunalnoj infrastrukturi.

„HNS je stranka projekata. Želimo aktivno djelovati na našem području, s ciljem stvaranja boljeg života građana grada Buzeta, zagovarajući moderan grad, grad jednakopravnih i zadovoljnih građana“, izjavio je Vlatko Mrvoš.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa