Ovaj tjedan za vas smo izdvojili ove oglase za posao!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao ovaj tjedan za tebe izdvaja sljedeće radne pozicije i poslodavce:

IKEA Hrvatska je lider na svjetskom tržištu u uređenju doma. IKEA Grupa radi u 49 zemljama i ima 403 maloprodajnih objekata IKEA robnih kuća. Za poslovnicu u Puli traže osobu za radno mjesto Zaposlenik u dostavnom centru. Kao zaposlenik u IKEA dostavnom centru omogućiti ćeš visoku i stabilnu raspoloživost proizvoda te brzu i efikasnu uslugu preuzimanja naručenih proizvoda iz asortimana robne kuće IKEA po najnižem mogućem trošku, uz odgovarajuću kvalitetu pošiljke i usluge. Pozicija uključuje rad na puno radno vrijeme. Prijavi se na oglas za posao do 31. listopada i pridruži se IKEA timu.

Troha Infinitus d.o.o. je vodeća hrvatska telemarketinška agencija, pouzdani su partner renomiranih europskih tvrtki. U pružanju Premium-usluge specijalizirani su za njemačko tržište. Kroz veliko povjerenje partnera, raste potražnja za pojačanjem pozitivnog i jakog tima na poziciji Homeoffice agent za poslovne korisnike - njemački jezik. Ako tražiš dobar posao u kojem te čeka pozitivno radno okruženje, rad prema mjestu stanovanja i nove poslovne mogućnosti s fantastičnom zaradom, onda se prijavi na oglas do 14. studenog.

Profi baucentar d.o.o. je hrvatski građevinski trgovački lanac, predstavlja specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenicima u gradovima Zagreb, Osijek i Pula na poziciji: Trgovac. Imaš li minimalno srednju stručnu spremu, minimalno dvije godine iskustva u obavljanju istih ili sličnih poslova, vozačku dozvolu B kategorije, poznavanje rada na osobnom računalu te poznavanje robe iz asortimana tvrtke, prijavi se na oglas. Prijave se zaprimaju do 29. listopada.

Adria Casino d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu od 1993. god. bavi se priređivanjem igara na sreću. Ima 17 klubova u Hrvatskoj koji posluju pod brandom SENATOR. Trenutno su u potrazi za zaposlenikom Operater / Blagajnik u automat klubu. Mjesto rada je Pula, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Nude vam organiziranu obuku za rad u automat klubu te stalne edukacije, početna plaća minimalno 5.000,00 kuna, dodatne stimulacije te mogućnost smještaja za zaposlenike. Prijave su otvorene do 4. studenog.

CROWN COOL d.o.o. na području Republike Hrvatske posluju duže od 10 godine, što u sjedištu u Belom Manastiru, te u poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu, gdje su stvorili uspješne timove. Tvrtka TC osnovana je prije 30 godina i među prvim je privatnim tvrtkama u Mađarskoj. Danas se nalazi među najznačajnijim srednjim tvrtkama u regiji za prodaju i proizvodnju, te servis ugostiteljske opreme i svih vrsta rashladnih uređaja. Pozivaju vas da se pridružite njihovom timu na poziciji Serviser rashladnih uređaja za točeno pivo - serviser KEG. Radni zadaci su instaliranje i montaža aparata i opreme za točenje piva, mjesečni preventivni servisi i popravci, servisiranje el. dijela na rashladnim vitrinama (rasvjeta, termostat, ventilatori itd.). Rad je na terenu i u poslovnicama tvrtke. Detalje oglasa pogledajte na linku i prijavite se do 17. studenog.

Postani dio zajednice MojPosao i na LinkedIn-u te svakodnevno prati nove oglase i vijesti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa