Valamar donirao 165.000 kuna vrtićima i jaslicama

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, donirala je ukupno 165.000 kuna za poboljšanje uvjeta rada s djecom u jasličkim skupinama u destinaciji Poreč i vrtićkim skupinama u destinaciji Dubrovnik. Sva sredstva osigurana su iz humanitarne akcije Veliko srce Valamara. Valamar je tako donirao 105.000 kuna dječjem vrtiću „Radost“ Poreč, koji će sredstva utrošiti na poboljšanje uvjeta za djecu jasličke dobi u svojim vrtićima u Kašteliru i Poreču. Istovremeno, vrtić Sunce u Dječjim vrtićima Dubrovnik će uz pomoć donacije u visini od 60.000 kuna nabaviti didaktička pomagala i ostalu opremu potrebnu za kvalitetniji rad s čak 40-ak djece vrtićkog uzrasta.

“Donacija za kompletno opremanje unutarnjeg i vanjskog prostora jaslica u Kašteliru osigurala  je zajednici kvalitetnu brigu za djecu rane dobi, a roditeljima mogućnost adekvatne brige i njege za njihovu djecu dok su na poslu. Nabavkom igrala za dvorište dječjeg vrtića Radost II za djecu jasličke dobi povećat će se kvaliteta boravka i aktivnosti djece na otvorenom prostoru“, ističe Divna Radola, ravnateljica dječjeg vrtića „Radost“ Poreč. „Primljena donacija nam značajno pomaže u unaprjeđenju rada našeg Vrtića. Našu radost podijelili smo i s djecom i jedva čekamo da igračke i didaktika stignu u naš vrtić“, izjavila je Boja Milan Mustać, v.d. ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik.

Ovogodišnja humanitarna akcija Veliko srce Valamara ujedno je i najuspješnija – u akciji koja se već treću godinu zaredom provodi u Valamarovim hotelima i kampovima gosti su donirali čak 165.000 kuna. Svake godine akcija se provodi s različitim ciljem pomoći lokalnoj zajednici, a ove godine sva sredstva usmjerena su u dječje vrtiće. „Raduje nas što će Valamarova donacija izravno biti na korist djeci. Svaka inicijativa koja je namijenjena kvalitetnijem odrastanju djece je od iznimne važnosti jer je ulaganje u naše najmlađe ulaganje u budućnost cjelokupne zajednice“, istaknula je Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviere. Valamar aktivno surađuje s dječjim vrtićima u destinacijama u kojima posluje u okviru krovnog programa društveno odgovornog poslovanja Mali turizam, a kroz edukativne radionice Valamarove hotele godišnje posjeti više od 300 mališana vrtićke dobi.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A STAKLAR/ICA

Do: 17.01.2021.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA