Dođite na koncert Dražena Zečića na Šesnajs otobra u Nedešćinu

02.10.2019 - 09:35
Dražen Zečić
Dražen Zečić

Dražen Zečić pjevat će na fešti u povodu Dana Općine Sv. Nedelja 16. listopada, popularnom Šesnajs otobra, najavljuju iz Turističke zajednice Općine Sv. Nedelja. Pratit će ga Banana Bend, a publiku će prije i nakon koncerta zabavljati Top of the Pops.

Program Šesnajs otobra počet će Svetom misom u Župnoj crkvi Presvetog Trojstva u jutarnjim satima, a nastaviti se svečanom sjednicom Općinskog vijeća u popodnevnim satima. Također, u jutarnjim satima će u OŠ Vitomir Širola-Pajo Društvo gljivara Labinštine Martinčica izložiti gljive i samoniklo jestivo bilje, a popodne će se  održati turnir boćarskih klubova iz općine

U večernjem kulturno zabavnom program u nastupit će mladi članovi KUD-a Ivan Fonović Zlatela iz Kršana koji će prezentirati dio istarske folklorne baštine te KUD-a Đulistan iz Labina koji će predstaviti plesove nacionalne bošnjačke manjine, a Udruga Mendula dodijelit će nagrade za najljepšu okućnicu.

Naravno, alfa i omega Šesnajs otobra je cjelodnevni sajam koji će ove godine imati naglasak na bogatoj gastronomskoj ponudi, ponudi vrsnih vina lokalnih vinara te raznoraznih autohtonih proizvoda. Žene iz Udruge Mendula nudit će slastice u humanitarne svrhe, bit će prezentirati  unikatni radovi štićenika Doma za odrasle osobe Sveta Nedelja iz Nedešćine kao i Udruge za zapošljavanje osoba s invaliditetom Inpromo Labin, a svoj kutak naći će i najmlađi.

Tweet

Posljednje novosti