Helena Minić: 'Zatrudnim svaki put kada radim sa suprugom'

0
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Malo šire haljine, baloneri, velike torbe, krupni kadrovi i situacija je riješena. Suprug me zafrkavao da će mi samo tjeme snimati ili lijevo i desno uho da se ne vidi trudnoća, ali evo sve je izvedivo kad je profesionalna ekipa u pitanju, počinje razgovor glumica Helena Minić Matanić (40) za 24sata. Sa suprugom, redateljem Daliborom Matanićem (44), kojeg od milja zove Dado, malo prije Božića očekuje treće dijete.

- Bilo mi je baš loše. Puno sam povraćala i nisam mogla ni pola deci vode uzeti, pa sam na kraju završila na infuzijama. Mislim da sam sad čak i poletnija što se tiče energije - ističe Helena. Dodala je kako su joj sve tri trudnoće gotovo identične jer povraća do petog ili šestog mjeseca trudnoće i tada prestaje, ali joj i dalje zna biti muka, piše 24sata.

- Zezam se da mi je to sad već postalo normalno stanje s obzirom na to da sam trudna treći put u četiri godine pa više ni ne znam kako je kad nisam trudna. Ali zato kad rodim, cijenim što znači pojesti nešto a da ti ne smrdi. Cijenim tada najjednostavnije stvari. Sve mi se izregulira. Čim uđem u sobu, jedva čekam bolničku hranu, uživam kao da sam u najskupljem restoranu na svijetu - iskreno nam govori za 24sata.

Trenutačno su u Zagrebu, a kako nam kaže vesela glumica, ljetna pauza ih je spasila. Tada je četveročlana obitelj bila u Istri. Veseli je što se uvijek uspiju organizirati, ma koliko god posla imali pa provedu kvalitetno vrijeme svi zajedno. Helena i Dalibor su prvo dijete, kćer Lolu (4), dobili nakon zajedničkog rada na hvaljenoj predstavi 'Thelma & Louise'. Tamo su se zaljubili pa poslije i vjenčali. Njihova druga suradnja uključivala je predstavu i film 'Egzorcizam', nakon čega je par dobio drugo dijete, sinčića Maxa (2). Treći projekt je serija 'Novine”, a sada stiže i treće dijete, pa se glumica šali da iz svakog projekta s Daliborom proizađe dijete, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa