Kreće portal IstraGram: Neće imati crnu kroniku, sport i politiku!

0
Foto: IstraGram
Foto: IstraGram

Buzetski poduzetnik Robert Marušić osnivač je nove digitalne platforme i istarskog lifestyle magazina IstraGram. Marušić je manager i ugostitelj iz Buzeta a u projektu je sa suradnicima iz Opatije mr.sc. Duškom Dragičevićem i ing. Markom Stanićem iz Rijeke.

"Mi smo suradnici već više od 20 godina, prije 25 godina smo osnivali i konfigurirali programe Hrvatskog Radio Pazina, danas Radio Istre, imamo veliko iskustvo u medijima, osnivali smo prve radijske mreže i sada je vrijeme napraviti jednu novu dimenziju digitalne platforme koja neće imati ono brzo svakodnevno u sebi, već mora postati istarski "Life magazin", kaže Marušić i zaključuje: "Mi vidimo Istru kakva će biti za 5 i više godina. Pripremimo se za to."

"IstraGram je namjenjen prvenstveno građanima koji žive i rade na istarskom poluotoku, zatim onima koji povremeno dolaze na njega ili prolaze njime i onima koji proizvode i trguju na lokaciji istarskog poluotoka. Po cijelom istarskom poluotoku ćemo se za manje od tri godine kretati bez graničnih kontrola kao stanovnici  velike europske obitelji. U narednih pet do sedam godina, istarski poluotok će imati završenu mrežu autocesta kako od Učke i Matulji tako od Trsta, Kopera do Umaga i dalje po Istarskom ipsilonu. Napredovanjem kvalitete života, ubrzati će se osim prometa roba i usluga i promet informacija. Upravo informacija upravlja svima nama i pomaže nam u svakodnevnom životu. Zato se osniva medijska digitalna platforma koja će već sada rušiti barijere kojih za pet ili sedam godina više neće biti...", kaže Marušić i pojasnio:

"IstraGram je digitalna medijska platforma koja je zamišljena da tjedno donosi i predstavlja razne informacije, kolumne, komentare, intervjue i ostale oblike novinarskih priloga sa sadržajem iz Istre i za istarski poluotok bez granica. IstraGram neće objavljivati crnu kroniku i nasilje. IstraGram neće objavljivati županijske, regionalne i nacionalne obavijesti, novosti i vijesti. IstraGram neće pratiti financijsku burzu, tečaj, rad predstavničkih i izvršnih političkih tijela. IstraGram neće pratiti aktualne sportske događaje". Istragram potražite na adresi www.istragram.hr.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA PRIRODNE KOZMETIKE

Do: 30.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA