VOX VIVA

Poznata pulska škola stranih jezika od sada i u Labinu

0
SUZANA ORLIĆ: U ponudi u Labinu za početak bit će engleski, njemački i talijanski jezik.
SUZANA ORLIĆ: U ponudi u Labinu za početak bit će engleski, njemački i talijanski jezik.

Poznavanje stranog jezika dodatna je prednost i nikada vam neće odmoći u životu. Zaposlena ste osoba kojoj treba usavršavanje komunikacije na stranom jeziku, poduzetnik ste u turizmu ili dodatno zarađujete iznajmljivanjem apartmana ili želite učiti jezik za svoju dušu i time obogatiti svoje znanje, onda će vas sigurno zainteresirati informacija da Vox Viva, škola stranih jezika u Puli, od sada tečajeve stranih jezika o sada organizira i u Labinu. O tome razgovaramo sa Suzanom Orlić, vlasnicom ove renomirane škole.

MALE GRUPE

* Po čemu se vaši tečajevi razlikuju od drugih tečajeva stranih jezika koji se organiziraju po svim istarskim gradovima?
- Vox Viva škola je stranih jezika koja organizira tečajeve engleskog, talijanskog, njemačkog, francuskog ili ruskog jezika sa maksimalno 6 polaznika, odnosno grupa je od 4-6 polaznika. Manje grupe za učenje jezika omogućavaju nam sasvim drugačiji pristup rada, odnosno profesori imaju individualiziraniji pristup u radu s polaznicima, a sami polaznici imaju više vremena na raspolaganju za govorenje na stranom jeziku i interakciju s ostalim polaznicima, ukratko strani jezik se progovara u malim grupama.

* Zašto ste odlučili tečajeve organizirati i u Labinu?
- Na to su me potakli brojni Labinjani koji su proteklih godina tečajeve stranih jezika pohađali kod nas u Puli. U svakoj grupi imamo barem jednu osoba koja je na tečaj dolazila iz ovih krajeva, pa smo nedavno ozbiljno počeli razmišljati o tome da tečajeve organiziramo i u Labinu. A i osobno mi se jako sviđa Labin i njegovi ljudi.

* Gdje će se održavati tečajevi, za koje jezike i koliko traje pojedini tečaj?
- U ponudi u Labinu za početak bit će engleski, njemački i talijanski jezik. Tečajevi će se održavati u prostorijama OŠ Ivo Lola Ribar u popodnevnim satima prema dogovorenom rasporedu i broju prijavljenih.

DJECA I MLADI

* Imate li u ponudi i tečajeve stranih jezika za djecu i mlade?
- Prva sam u Istri, još 1999. godine, sastavila i počela provoditi program ranog učenja jezika za predškolsku djecu. U Puli organiziramo rano učenje jezika odnosno engleski i talijanski jezik u 9 vrtića. Vjerujem da ćemo i u Labinu, kao što to već imamo u Puli, ostvariti suradnju s dječjim vrtićima, kako bi djeca u najranijoj dobi počela učiti strane jezike. Također, Vox Viva provodi i tečajeve stranih jezika namijenjene osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji žele znati više ili trebaju pomoć s dodatnim podukama.

* Mogu li se tečajevi organizirati i za tvrtke?
- Vox Viva ostvaruje i suradnju s respektabilnim istarskim tvrtkama, za koje provodi edukacije za zaposlenike. Od poslovnog jezika i jezika struke do tečajeva stranih jezika, u skladu s vašim željama profesori će kreirati sadržaj tečaja i prilagoditi ga potrebama vašeg poslovanja.

Mob: 098 814 474
e-mail: voxviva.pu@gmail.com
FB: Vox Viva Škola Stranih Jezika

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa