Sud oslobodio Tonyja Cetinskog: 'Nije kriv za nesreću'

0
Tony Cetinski na čitanju presude u Pazinu (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Tony Cetinski na čitanju presude u Pazinu (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Poznati pjevač Tony Cetinski oslobođen je svih optužbi u slučaju prometne nesreće 3. studenog 2017. u Rovinju u kojem je stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin, piše Jutarnji.

Sutkinja Tanja Kanis Prenc kroz presudu poručila je da državno odvjetništvo nije uspjelo dokazati niti jednu od dijelova optužnice zbog čega se pjevač oslobađa krivnje. Tony je bio vidno emocionalno potresen nakon čitanja presude te je kazao novinarima pred sudom da ovako nešto ne bi nikome poželio da mu se dogodi, piše Jutarnji.

- Ono što ti najviše ostane u sjećanju je taj trenutak nesreće i činjenica da ništa nisam mogao napraviti da to izbjegneš. Još k tome tu je i trenutak kada nisam mogao pomoći čovjeku. To je ono što će mi ostati u glavi cijeli život. Što se tiče samog procesa, nisam obrazovan da to komentiram. Samo znam da je sada logično i što ljudi povezuju sve one činjenice koje su se spominjale unutar procesa i dokaznog postupka, je da znak koji sada stoji, a to je 20 kilometara na sat, da je i to prevelika brzina da bi se takva nesreća izbjegla, kazao je Cetinski na izlasku iz sudnice, javlja Jutarnji.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa