Nova mladost Tonyja Cetinskog: Turneja ruši sve rekorde

0
Tony Cetinski (Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)
Tony Cetinski (Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)

"Zapravo je nevjerojatno gledati i slušati neke klince u publici koji uglas pjevaju sa svojim roditeljima neke pjesme koje su nastajale dok su njihovi roditelji bili još tinejdžeri. Divan osjećaj je kad uživaju u pjesmama onako iskreno i da ih sve one povezuju", rekao je Tony Cetinski u interviewu za Studio, prilog Jutarnjeg lista.

Tony Cetinski u karijeri proživljava novu mladost. Nakon što je lani u proljeće nakon duge diskografske stanke objavio album “Kao u snu” inapravio glazbeni zaokret, poznati Istrijan pročešljao je regiju. Ako se govori u brojkama na turneji koja je u punom jeku, vidjelo ga je 300 tisuća ljudi i ruši sve rekorde, piše Jutarnji.

"Nisam baš najbolji u samorecenzijama, ali sigurno mogu reći da se sve može svesti na jedan zajednički nazivnik, a to je #samoljubav. Gdje god da sviramo, emocije i dobra zabava pod vodstvom ljubavi dominiraju bez ikakvih podjela i predrasuda. Kao što sam i najavio u početku, ova će turneja trajati godinama i to obećajem. Sve dok ljubav ne zavlada posvuda, mi nećemo stati svirati i slati poruku #samoljubav", rekao je Tony za Jutarnji.

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa