Festival divova u Motovunu: Brdo koje se trese od smijeha i straha!

0
Ulični animatori
Ulični animatori

Divovski festival- Veli Jože za rujan na petak 13. priprema odličnu zabavu prilagođenu cijeloj obitelji! Za najmlađe, tu su dječje radionice izrade divovskih cvjetnih dekoracija od plastike i dizajniranje novina „Mići Motovunski divovi“, oslikavanje gigantskog platna, interaktivna svjetleća živa fontana, gatara vidovita Foška koja proriče sudbinu, žongleri s vatrom, face-painting, satiri, dvorske lude i gubavci koji će začiniti zastrašujuću atmosferu grada na petak trinaesti.

Svi prisutni imat će priliku pogledati spektakularni iluzionistički Show by Casper Magic, interaktivnu mađioničarsku točku koja će naježiti dlake na tijelu, pomješanu s atraktivnim iluzionističkim trikovima koji neće ostaviti ravnodušnima niti one starije. Kao highlight festivala, u 20h na scenu stupa Ivan Šarić sa svojim prepoznatljivim humorom kojeg karakterizira neodoljiv šarm sakastičnog pogleda na život te mješavina opservacijskog i apstraktnog humora.

Tu je i atraktivni 3D Mapping koji će biti projiciran na Motovunsku kulu, savršeno projekcijsko platno za maštovite vizuale by Undertoon idealne za Instagram story. Završnica festivala rezervirana je tradicionalno za puštanje lampiona dobrih želja i otpuštanje loših emocija. Glazbeni dio programa pod palicom DJ Motovuskog, sa setom jungle i drum&bass ritmova rasplesat će nogice i onih najsramežljivijih. Tu su također i vrijedne nagrade u suradnji sa Hotel Kaštel. Ulaznica u pretprodaji preko Eventima iznosi 100 kuna, a djeci do 14 godina ulaz je slobodan.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA