Umag ima državne prvake i viceprvake u odbojci

0

Zahvaljujući izvrsnim rezultatima Muškog odbojkaškog kluba Umag, naročito kada je u pitanju odbojka na pijesku, 30. kolovoza su gradonačelnik Vili Bassanese, njegovi zamjenici te predsjednik umaškog Gradskog vijeća Jurica Šiljeg službeno primili članove MOK-a Umag, na čelu s predsjednikom Edijem Forzom, u prostorima Grada Umaga ne bi li im osobno čestitao na zavidnim postignućima.

Naime, u subotu 24. kolovoza, na terenima odbojke na pijesku zagrebačkog Jaruna, juniori i kadeti MOK Umag predstavili su se po prvi put na Državnom prvenstvu Hrvatske za mlađe dobne kategorije u odbojci na pijesku te ispisali povijest umaškog sporta. Kadeti MOK Umag postali su državni prvaci, popevši se na najvišu stepenicu postolja, dok su juniori osvojili visoko 2. mjesto te se u Umag vratili sa srebrnom medaljom oko vrata. 

„Umag je zaista ponosan na sve vas, na vaše trenere, roditelje, mentore i cijeli tim. Naš je grad oduvijek bio kolijevka sportski talenata, a vi ste svojim trudom to i potvrdili. U ime svih građana, čestitam od srca na izvrsnom rezultatu te vam želim još puno uspjeha u daljnjem radu. Budite uporni, marljivi i ustrajni kao i do sada jer ste upravo vi inspiracija za mnoge druge sportaše. Dečki, ponosni smo na vas!“ naglasio je gradonačelnik Bassanese prilikom podjele zahvalnica igračima.

Za srebrnu juniorsku ekipu igrali su: Karlo Burić (2001.), Alex Ćetojević (2003.), Leo Savić (2001.), Antonio Degrassi (2001.) i Lars Turk (2003.).

Za zlatnu kadetsku ekipu igrali su: Danijel Kremer (2003.), Gabrijel Nadal (2003.), Nicolas Sodomaco (2004.), Lars Turk (2003.) i Matteo Federici (2003.).

Navedeni uspjesi rezultat su marljivog i kontinuiranog rada stručnog stožera i igrača Muškog odbojkaškog kluba Umag. Zahvaljujući cijelom timu, kao i pojedincima koji se izdvajaju svojom vrhunskom igrom, Umag kao grad sporta dobiva svoju vrstu samopromocije. No, kvalitetan rad u Klubu i sve veći broj članova koji se u njega uključuju, svakako utječe i na promociju sporta i aktivnog življenja u Umagu uopće, što u konačnici pridonosi stvaranju  jedne zdrave zajednice.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA