Pogledajte koji se poslovi ovog tjedna nude u Istri!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Sport Vision je trgovina sportske obuće, odjeće i  opreme. Sport Vision je u više od 5 godina rada postao prepoznatljivo mjesto kupovine po povoljnim cijenama za sve sportaše i one koji se tako osjećaju. Za trgovine u Zagrebu, Puli i Šibeniku traže djelatnike na poziciji: Prodavač. Traže odgovorne, motivirane, ambiciozne ljude, zaljubljenike u sport s izraženim komunikacijskim sposobnostima u odnosu s ljudima. U potrazi su za ljudima koji su spremni učiti, rasti i razvijati se. Pridruži se i ti i postani dio međunarodnog tima ljudi koji na tržište prvi donose nove sportske kolekcije i stvaraju nove trendove. Prijave su otvorene do 3. rujna.

Europa92 vodeći je zastupnik jeans brandova u Hrvatskoj. Europa92 je puno više od samo modne trgovine — ona je mjesto gdje je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Vrhunskom uslugom Jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brendova žele stvoriti jedinstveni osjećaj kupnje, zadovoljiti potrebe kupca, te olakšati odabir i kupnju jeansa. Ako uživaš u komunikaciji, voliš modu i voliš prezentirati proizvode. Ako si timski igrač i voliš stjecati nova iskustva. Rezultati prodaje su za tebe izazov, a ne opterećenje, onda upravo traže osobu poput tebe za poziciju: Voditelj poslovnice. Mjesta rada: Zagreb, Zadar, Rijeka, Pula i Split, a rok za prijavu je 11. rujan.

Ernst & Young Savjetovanje d.o.o. globalni je lider u osiguravajućim, poreznim, transakcijskim i savjetodavnim uslugama. Odjel savjetovanja EY-a specijaliziran je za rad s klijentima u različitim industrijama kojima pruža širok raspon integriranih usluga. Svoj građevinski odjel žele obogatiti s osobom na poziciji: Inženjer građevine. Građevinski odjel uključen je u raznovrsne aktivnosti u područjima kao što su energetika, plin, promet, upravljanje projektima u vodnom sektoru te sektoru otpada. Mjesto rada je Zagreb, Istra i Kvarner, a detalje prijave pogledaj na linku. Zadnji dan prijave na oglas je 27. kolovoz.

ETRADEX d.o.o. obiteljska je tvrtka utemeljena 1977. godine kao elektro - bravarska izrada Smoković "ELBIS". Početkom 90.-tih godina, širenjem poslovnog spektra djelovanja, mijenja se organizacijski oblik društva i iz obrta nastaje d.o.o. pod novim imenom - ETRADEX. Traže djelatnika za rad u Žminju na poziciji Automehaničar. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Prijave se zaprimaju do 27. kolovoza.

KLEMM SIGURNOST d.o.o. osnovano je u Zagrebu 2003. godine, vodeći je pružatelj optimalnih sigurnosnih rješenja stranih i domaćih tvrtki u Hrvatskoj. Visoko su specijalizirani na području tjelesne i tehničke zaštite imovine, privatnog vlasništva, pojedinaca i posebnih događaja. U Zagrebu i okolici te Istri žele zaposliti više izvršitelja na poziciji: Vatrogasac. Nude stalni radni odnos te zapošljavaju i umirovljenike. Prijave su otvorene do 13. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa