Franki Batelić Ćorluka dodijeljeno priznanje Grada Labina

0
Gradonačelnik Labina Valter Glavičić, Franka Batelić Ćorluka i Eni Modrušan, predsjednica Gradskog vijeća Labina
Gradonačelnik Labina Valter Glavičić, Franka Batelić Ćorluka i Eni Modrušan, predsjednica Gradskog vijeća Labina

I šećer na kraju svečane Sjednice Gradskog vijeća Grada Labina, održane 17. kolovoza - Franka Batelić Ćorluka.

Franka se našla među četiri nagrađena Labinjana za Priznanje Grada Labina u 2019., a povodom obilježavanja Dana Grada Labina. Franka je nagradu dobila za izniman doprinos promocije Grada Labina u Hrvatskoj i Europi.

Naime, nakon svečanog dijela sjednice i podjele priznanja ovogodišnjim laureatima Franka je na zadovoljstvo svih prisutnih otpjevala svoju pjesmu 'S tobom', za koju je posebno vezana, a koja je mnogima izmamila lavu emocija.

Svu prisutni bili su ponosni na svoju sugrađanku, a osobito ih se dojmio lijepi trbušić koji se nazirao ispod Frankine ružičaste haljinice na bijele cvjetove koja joj je savršeno stajala. Kao uvijek bila je prekrasna, nasmijana i srdačna. Iskreno se zahvalila svojim sugrađanima i svom gradu kojeg, kako je pokazala rukom, nosi u svom srcu gdje god ode, što je kod mnogih izmamilo i pokoju suzu radosnicu.

Franka je došla u pratnji mame Ingrid i none Silvane Zustović, a njen suprug Vedran Ćorluka nažalost nije mogao doći zbog obaveza u ruskom nogometnom prvenstvu.

Već sutra, 18. kolovoza Franka leti za Moskvu svom dragom Veksu, ali samo na pet dana. Mora se vratiti kući zbog obaveza i nastupa koje je dogovorila prije nego li je ostala trudna, a jedan od važnijih je nastup 30. kolovoza u Zadru, s Ritom Ora, poznatom svjetskom pop zvijezdom. (Tekst: Eleonora Vlačić, foto: Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa