Tražite novi posao? Evo tko zapošljava ovaj tjedan!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Laser Line d.o.o. se bavi razvojem ERP sustava na Oracle platformi. Traže novog djelatnika/icu za svoj tim: Programer za razvoj Oracle i Java aplikacija. Opis posla uključuje: rad na projektima i razvoj poslovnih aplikacija u Oracle i Java tehnologiji te će kandidat u timu biti zadužen za programiranje. Vrsta posla je stalni radni odnos. Mjesto rada je Umag, a prijave se mogu slati do 16. kolovoza.

TELBA RAČUNOVODSTVO d.o.o. obavlja djelatnost knjigovodstva i poreznog savjetništva od 1992. godine na području Istarske županije i u inozemstvu. Poslodavac radi povećanja obujma poslovanja traži zaposlenika za rad u Rovinju, radno mjesto: Knjigovođa. Osoba će biti zadužena za knjiženje ulaznih i izlaznih računa te izrade PDV obrasca, vršenje plaćanja i sastavljanje godišnjih financijskih izvješća kao i obračuna plaća. Za osobe s prebivalištem u Istarskoj županiji plaćaju se putni troškovi, a za osobe van Istarske županije nude i smještaj. Prijavite se na oglas do 11. kolovoza.

TRE ALLEGRI d.o.o. specijaliziran je za razvoj ugostiteljske djelatnosti. Posjeduju ugostiteljske objekte diljem Hrvatske, a koji su pozicionirani u sklopu supermarketa i radnim vremenom prilagođeni istima, te su ugodno i toplo uređeni. Ukoliko i vi želite postati dio tima od 150 zadovoljnih djelatnika, javite se na natječaj za Ugostiteljski djelatnik. Nude: stimulativne uvjete, rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki, dinamičnu i ugodnu radnu atmosferu, izvrsne kolege i međuljudske odnose. Mjesta rada pogledajte na linku i prijavite se na oglas do 26. kolovoza.

Pisinium d.o.o. poduzeće za proizvodnju trajnih suhomesnatih proizvoda, raspisuje natječaj za otvoreno radno mjesto Voditelj skladišta. Imate li minimalno 3 godine radnog iskustva, visoki stupanj samoinicijative, znanje rada s računalom i natprosječne organizacijske sposobnosti te sposobnosti upravljanja i vođenja ljudima prijavite se za rad u Pazinu. Idealan kandidat za ovaj posao je osoba koja teži izvrsnosti u radu, fleksibilna je i s vrlo dobrim organizacijskim sposobnostima. Ukoliko ste se prepoznali u opisu, prijavite se do 17. kolovoza na oglas.

Medis Adria d.o.o. dio je međunarodne tvrtke Medis čije je sjedište u Ljubljani. Od 1989. godine bave se marketingom inovativnih lijekova i medicinskih proizvoda. Zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika najvažniji su im u radu, a trenutno traže pojačanje za svoj tim na poziciji: Stručni suradnik za Rx. Mjesta rada: Primorsko – goranska, Istarska i Karlovačka županija. Osoba će biti zadužena za informiranje profesionalne javnosti i promociju proizvoda povezanih s Rx portfeljem poduzeća. Odgovorno ćete pratiti tržište na dodijeljenom programu i brinuti se za inicijativu, provedbu i praćenje raznih stručnih događanja (predavanja, edukacija i kongresa) te graditi i održavati dobre poslovne odnose. Rok prijave je 20. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa