Pula: U tučnjavi sedmorice mladića, djevojka nožem ubola 23-godišnjaka

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnove sumnje da je 25-godišnjakinja iz Pule počinila kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Naime, u petak 23. studenog oko 19,15 sati, na raskrižju Epulonove ulice i Poljane sv. Martina, došlo je do fizičkog sukoba između dviju skupina mlađih osoba s područja Pule. U sukobu je sudjelovalo sedam osoba, s jedne strane 27-godišnjak, 25-godišnjakinja i 23-godišnjak, a s druge strane 26-godišnjak, dvojica 23-godišnjaka i 22-godišnjak.

Sudionici sukoba međusobno su razmijenili više udaraca, a tijekom tučnjave 25-godišnjakinja je oštrim predmetom ubola jednog od 23-godišnjaka. Mladiću je pomoć pružena u OB Pula, gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen.

Radi sumnje da je počinila kazneno djelo, protiv 25-godišnje Puljanke podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku, dok se protiv ostalih sudionika podnose optužni prijedlozi radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa