Dan(i) besplatnih stripova u subotu u pulskoj gradskoj knjižnici

0
Korisnici Knjižnice moći će besplatno dobiti na poklon po jedan primjerak stripa na engleskom jeziku
Korisnici Knjižnice moći će besplatno dobiti na poklon po jedan primjerak stripa na engleskom jeziku

Free Comic Book Day (u Hrvatskoj Dan(i) besplatnih stripova) međunarodni je dan besplatnih stripova iniciran 2002. godine od strane američkih izdavača stripova i najvećeg (i jedinog) direktnog prodavača stripova na veliko - Diamond Comics Distibutinga.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula četvrtu godinu za redom uključena je u manifestaciju koja se ove godine održava u subotu, 24. studenoga u Središnjoj knjižnici. Korisnici Knjižnice moći će besplatno dobiti na poklon po jedan primjerak stripa na engleskom jeziku, a akcija dijeljenja stripova do nestanka zaliha odvijat će se na Odjelu beletristike. Raspolažemo s oko 300 primjeraka stripova za sve uzraste, stoga pozivamo ljubitelje stripa da dođu u Knjižnicu, pogledaju stripove koji se nude i odaberu jedan sasvim besplatno.

Za više informacija o cijelom projektu i kako su protekli prošli FCBD-ovi u svijetu, posjetite www.freecomicbookday.com ili http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/freecomicbook na Facebooku. Dan(i) besplatnih stripova u Puli organiziran je suradnjom Strip knjižare Asteroid B612 iz Zagreba i Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa