Počinje blagdansko ukrašavanje Pule

0
Postavljanje ukrasa bit će gotovo do blagdana Sv. Nikole
Postavljanje ukrasa bit će gotovo do blagdana Sv. Nikole

Povodom nadolazećih blagdana, u gradu Puli danas će se započeti s postavljanjem Božićnih i Novogodišnjih dekoracija koje će prema planu biti dovršeno do 6. prosinca, odnosno do blagdana Sv. Nikole.

Kao i prethodne godine i ove godine dekoracije će se naći na ulazu u grad - Veli Vrh (raskrižje Vodnjanske i Creske ulice, te Paduljskog puta), raskrižje kod Arube, raskrižje ulica Prekomorskih brigada i Medulinske ulice, u Arsenalskoj ulici,ulici Sergijevaca, Istarskoj ulici, Trgu na mostu (kružni tok), zatim na križanju Zagrebačke i Istarske ulice. Tomasinijeve ulice (kod marketa i S krivine), na Vidikovcu (kod spomenika), i na Stoji (kod marketa) dok će Kandlerova ulica cijelom dužinom biti dekorirana prigodnim ukrasima, također, dekoracije će se postaviti i na kružnom toku u Šijani i dijelu Koparske ulice (kod Stande), te u ulici Sv. Petra.

Osim na navedenim lokacijama, novogodišnje dekoracije naći će se i na stablima ladonja na Giardinima i po stablima judića u Flanatičkoj ulici. Prvo će se započeti s ukrašavanjem na Trgu na mostu, u ulici 119. Brigade, te po ulici Prekomorskih brigada, nakon toga će se s ukrašavanjem nastaviti po gradskim četvrtima i ulicama u centru grada. Radovi su planirani tijekom noćnih sati kako bi se omogućilo lakše prometovanje. Ovime će Pula, kao i prethodnih godina zasigurno biti jedan od najljepše uređenih gradova u Istri.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa