nakon masovne tučnjave

Rovinježi se ne usude pred kamere: 'Klanovi vladaju gradom' (video)

1
Hamdija Seferović (foto: RTL)
Hamdija Seferović (foto: RTL)

Snimka masovne tučnjave usred bijela dana u srcu Rovinja zapalila je društvene mreže. Uzavrele su strasti između desetak pripadnika romske nacionalne manjine, a situaciju je pokušao smiriti Hamdija Seferović, poznati pobjednik Big Brothera. To mu nije skroz pošlo za rukom pa je stvar došla do policije koja je podignula pet kaznenih prijava, javlja RTL.

Zbog nervoze oko lošijeg prometa u sezoni poletjelo je nekoliko šaka usred bijela dana u središtu Rovinja. Radi se o obitelji pobjednika Big Brothera Hamdije Seferovića koji je pokušao smiriti situaciju. "Mi kao nacionalna manjina, s oproštenjem što ću se izraziti ovako javno na televiziji, i kad prdnemo to smrdi više nego bilo što i bilo čije", kaže Seferović. Rovinjani se ne usude stati pred kamere jer, tvrde, nekoliko klanova vlada gradom, a sami Rovinjani su im to omogućili prodajom ili iznajmljivanjem poslovnih prostora.

U Ulicu Carera u proteklim je mandatima uloženo više od 30 milijuna kuna s idejom da postane reprezentativno srce Rovinja. "Da nudi autohtone proizvode, da se zna zakonski koliko može biti tekstila, koliko može biti brendiranih prodavaonica, ali i da zažive stari zanati", kaže Suad Salkić, gradski vijećnik Grada Rovinja. To je u interesu i svim trgovcima i ugostiteljima pa Hamdija ponavlja: "Takve stvari se ne trebaju dešavati ne na javnim mjestima u središtu grada, ne u parkovima, apsolutno nigdje jer takve stvari se trebaju rješavati mirnim putem, za stolom.", javlja RTL čiji video prilog pogledajte u nastavku.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa