Izvršen tehnički pregled vrtića Zvjezdice, slijedi useljenje Uprave i vrtićkih skupina

0
Službeno otvorenje vrtića održat će se prvog tjedna u prosincu (Foto: pula.hr)
Službeno otvorenje vrtića održat će se prvog tjedna u prosincu (Foto: pula.hr)

Tehnički pregled vrtića „Zvjezdice“ u Šijani, završna faza u rekonstrukciji objekta namijenjenog smještaju dviju jasličkih i triju vrtićkih skupina te cjelokupne Uprave i računovodstva Dječjih vrtića Pula, uspješno je izvršen 21. studenoga.

Tehnički pregled omogućit će primopredaju objekta ustanovi Dječji Vrtići Pula, koja će se obaviti u ponedjeljak, 26. studenoga,  nakon čega će se pristupiti edukaciji djelatnika o mogućnostima i sadržajima novog objekta. Službeno otvorenje vrtića održat će se prvog tjedna u prosincu kada će u novoopremljeni vrtić useliti vrtićke skupine koje trenutačno borave u objektima u Punti te na Velom Vrhu.

Rok završetka izgradnje vrtića u Šijani bio je produljen krivnjom izvođača radova koji nije na vrijeme osigurao termo panele potrebne za izgradnju fasade vrtića, no dodatno se vrijeme iskoristilo za ponovne provjere rada objekta kako bi se uklonila mogućnost zamjerki pri tehničkom pregledu, kao i za izradu energetskog certifikata za cijeli objekt, koji će vrtić u Šijani imati i prije zadanog roka ulaska u Europsku uniju. Vrtić je obnovljen po najvišim pedagoškim standardima, a u njemu se već nalaze i namještaj i sva potrebna didaktička oprema, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa