U petak promocija knjige dr. Krajcara

0
U ovoj knjizi autor usmjerava čitatelje na spoznavanje misli kroz samoga sebe
U ovoj knjizi autor usmjerava čitatelje na spoznavanje misli kroz samoga sebe

U Gradskoj knjižnici Pula u petak, 23. studenog s početkom u 18 sati održat će se promocija nove knjige buzetskog liječnika Antona Krajcara "Život je kao tok čiste rijeke". Ona se nastavlja na prethodnih pet njegovih knjiga Putovi i krivi putovi uma (2007), Život je svjetlost duginih boja (2007), Povezane energije (2008), Oživotvorenje starog Egipta kroz energiju (2010) i Čišćenje emocija je čišćenje bolesti (2011).

Krajcar je umirovljeni liječnik opće prakse, koji se čitav svoj život usavršavao na području analitički orijentirane psihoterapije, kardiologije, neurologije i urgentne medicine. U svojoj se privatnoj ordinaciji posebno bavio psihoterapijom. Njegove su knjige, kako sam kaže, pisane za svijest koja je u većini slučajeva u sukobu sa umom, a um ne vjeruje istini – životu, duhu ni svijesti.

Svojim osebujnim stilom izražavanja autor usmjerava svoje čitatelje na spoznavanje misli kroz samoga sebe, jer samo poznavajući sebe možemo bolje upoznati druge, te nam nudi brojne savjete, upozorenja i objašnjenja na čemu sve treba poraditi kako bi se riješili tiranije uma koji jede naš život i uzrokuje bolesti.

"Da biste bolje shvatili knjigu Život je kao tok čiste rijeke, osobito ako dosad niste pročitali ni jednu knjigu Antona Krajcara, preporučamo da ju pročitate barem dvaput. Shvatit ćete da vam je autor otvorio posve novo shvaćanje svijeta u kojem živimo i pomogao da preoblikujete vlastiti život", stoji u predgovoru knjige koji potpisuje urednica Eleonora Vlačić.

Knjigu je izdala labinska izdavačka tvrtka Vlačić & Čakić, a može se naručiti na telefon 052 851-228, mobitel 091 64 64 800 ili e-mail: eleonora@nasifoji.com. Cijena primjerka je 195,00 kn + 30,00 kn poštarina.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa