NASTUPOM 4 TENORA započeo Rocks&Stars @ Cave Romane festival

Poznate operne arije i ove godine uz humanitarnu notu

0
Uručenje donacije za pulsku Opću bolnicu-odjel ginekologije kojeg su donirali Bina Istra i Arena Hospitality Group
Uručenje donacije za pulsku Opću bolnicu-odjel ginekologije kojeg su donirali Bina Istra i Arena Hospitality Group

Pozornicu Rocks&Stars @ Cave Romane festivala u starom vinkuranskom kamenolomu otvorili su 29.lipnja navečer veličanstvenim koncertom četiri tenora, odnosno Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak, iznimni umjetnici koji imaju sjajne pojedinačne karijere, ali i zajedničkim nastupima nižu uspjehe.

Nastup tenora, upotpunila je naša poznata violončelistica Ana Rucner.

Prije samog početka, nazočne je pozdravio medulinski načelnik Goran Buić, direktor medulinske Turističke zajednice Enco Crnobori i direktorica festivala Diana Kiršić Rosanda. Na svečanosti otvorenja, doc.dr. Ireni Hrstić uručen je ček od 150 tisuća kuna za pulsku Opću bolnicu-odjel ginekologije kojeg su donirali Bina Istra i Arena Hospitality Group.

Naime, glazbeni spektakl uveličala je i humanitarna akcija s UNICEF-om kojom partneri festivala, Bina Istra i Arena Hospitality Group, podržavaju UNICEF-ove programe podrške najmlađoj djeci u Hrvatskoj, a sredstva će biti uložena u opremanje rodilišta Opće bolnice Pula, odnosno bit će doniran telemetrijski CTG uređaj.

Poznate operne arije, zvučale su moćno u ovoj prekrasnoj prirodnoj pozornici sa iznimnom akustikom, i bio je to i više nego dobar početak drugog izdanja Rocks&Stars @ Cave Romane festivala.

Izuzetni pjevači znali su stvoriti dobru interakciju s brojnom publikom, a topla ljetna večer bila je idealna za ovaj prostor koji je se pokazao kao idealna kulisa u simbiozi s moćnim glasovima ovih umjetnika.

Nakon 4 Tenora, za samo tjedan dana, 7. srpnja publiku očekuje više od 160 članova Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku koji će izvesti najpoznatiju Verdijevu operu "Trubadur", u kako je najavljeno, iznimnoj ambijentalnoj premijeri. 

Ana Rucner
4 Tenora

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa