Dođite na ljetni festival istarskog pršuta u Tinjan!

0
FIP je svojevrsna najava Sajma ISAP kojeg je posjetila i predsjednica
FIP je svojevrsna najava Sajma ISAP kojeg je posjetila i predsjednica

Pravi recept za kvalitetnu turističku ponudu je ponuditi ono najbolje što imamo, a sve to u kombinaciji s feštom za pamćenje. Upravo zato od 19. do 21. srpnja ove godine u Tinjanu Općina Tinjan organizira ljetni Festival Istarskog Pršuta (FIP).

U trodnevnoj manifestaciji domaći proizvođači pršuta, Udruga istarskih pršutara, iznijet će na stol ovu vrsnu deliciju i svim posjetiteljima prezentirati plodove svoga rada. Istarski pršut naširoko je poznat po svojim kvalitetama, karakteristikama, načinu pripreme i jedinstvenom okusu, a kako bismo sve približili što većem broju ljudi te s ponosom pokazali ovo istarsko blago, osmislili smo Festival Istarskog pršuta koji po prvi puta održava tijekom ljeta u Tinjanu.

U ta tri dana ćemo kušati pršute  te najbolja maslinova ulja i vina. Uz bogatu gastronomsku ponudu ćemo se družiti i zabaviti, a zapjevati i zaplesati ćemo uz Lara Demarin & bend, Top Of The Pops, Duo Magnolia i Replay Band. Program festivala započinje u 20 sati uz zabavu do kasno u noć. Cilj je da posjetitelji upoznaju čari središnje Istre i života u njoj te da otkriju sve ljepote Tinjana kojeg krasi epitet općine pršuta. Želimo Općinu Tinjan prezentirati u najboljem svjetlu i približiti turistima sve prednosti destinacija u srcu Istarskog poluotoka, skrivenih u ljepoti prirode.

Osim toga, Festival Istarskog pršuta je svojevrsna najava ISAP-a, Internacionalnog sajma pršuta u Tinjanu koji organiziramo od 18. do 20. listopada 2019., a riječ je o događanju s međunarodnom reputacijom koje je svake godine sve preoznatljivije, kvalitenije i posjećenije. Stoga nam se pridružite na FIP-u od 19. do 21. srpnja da se zajedno zabavimo i gradimo vrijednost jednog od najvažnijih proizvoda istarskog podneblja. Najbolji doživljaj svaki put – jedan i jedini istarski pršut! Vidimo se u Tinjanu!

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa