Müller otvara drogeriju u Galeriji Poreč: Očekuje vas 10% popusta

0

U četvrtak 27. lipnja u centru Galerija Poreč trgovački lanac Müller otvara svoju 84. poslovnicu u Hrvatskoj te 2. poslovnicu u Poreču koje se prostire na preko 1.400 m2. Kupci će moći uživati u kupovini na odjelima: drogerija, parfumerija, igračke, papirnica, prirodni kutak, ručni rad i čarape. Riječ je o doista raznolikom asortimanu s preko 180.000 proizvoda.

Povodom otvorenja kupce u Galeriji Poreč očekuje 10% popusta* na cjelokupan asortiman, a akcija će trajati od 27. do 29. lipnja 2019. Poslovnica u Galeriji Poreč tijekom sezone otvorena je svaki dan od 8 do 22 sata.

Müller odlikuju provjerena kvaliteta, povoljne cijene, širok asortiman te ljubazno i stručno osoblje. Nakon nagle ekspanzije Müllera na hrvatskom tržištu zadnjih godina i akvizicije Kozmo drogerija, Müller intenzivno nastavlja širiti mrežu svojih poslovnica, što potvrđuje pozitivne rezultate i stabilno poslovanje. Müller u Europi posluje u 7 zemalja, ima preko 800 poslovnica te oko 35000 zaposlenih. Vidimo se u Galeriji Poreč!

*Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole, tablete, VR- naočale, multimedijska izdanja, foto usluge, nadomjesno mlijeko 1 i PRE te darovne i prepaid kartice. Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju, a akcije isključuju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa