razočarana porečanka na kamenjaku:

'Htjela sam se okupati, onda mi je koncesionar spustio kajak na koljeno'

2
Ivi Nerlović (na slici) nedjeljna posjeta Kamenjaku nije ostala u lijepoj uspomeni (foto: privatni album)
Ivi Nerlović (na slici) nedjeljna posjeta Kamenjaku nije ostala u lijepoj uspomeni (foto: privatni album)

Iva Nerlović iz Poreča podijelila je s našim portalom svoje negativno isukustvo s jednim koncesionarom na Rtu Kamenjak. Dogodilo se to 23.6. kada je iz Poreča, s 15-godišnjim sinom svoje prijateljice stigla na Kamenjak.

"Došli smo oko podneva  na Rt Kamenjak s autom, parkirali na parkingu i išli smo se kupati na obližnju plažu. Planirali smo otići na Špilje, nismo namjeravali ostati na toj plaži među pedalinama, ali htjeli smo se tamo malo ohladiti. Onda je došla djelatnica windsurfinga,i krajnje bahato rekla: 'Ne smijete vi ovdje biti, maknite se ča'. Nastavila je da šta ja ne vidim da je ovo za sport. Ja sam odgovorila da vidim da je za sport, ali da se imam pravo kupati gdje god", ispričala nam je Nerlović ističući da se željela na tom mjestu samo okupati. Namjeravali su kasnije gumenjakom otići na Špilje, međutim njega su ostavili u automobilu, a na plažu su ponijeli samo ručnike.

"Opet je došla djelatnica i počela govoriti da oni imaju koncesiju i da ja nemam tu što tražiti, ako me oni ne puste. Odgovorila sam da bez obzira na koncesiju, ne mogu nikome zabranjivati da ide na plažu. Onda mi je rekla 'radi šta hoćeš', nazvala me isfrustranom babom, rekla 'žao mi je tebe i takvih ko šta si ti', nastavila vrijeđati, i sve to pred dvoje maloljetne djece. Trčkarala je oko mene i nešto sebi u brk mumljala. Onda je došao njen, kako sam kasnije saznala, muž i vlasnik i sa smiješkom rekao: 'Oprostite, ja moram stavit tu kajake'. Ja sam rekla 'stavi', nakon čega je on svom snagom kajak spustio meni na koljeno i počeo mi se smijat. Ja sam rekla da je ovo napad na čovjeka, a on je onda počeo govoriti da se ja tu ne smijem kupati, stajati na plaži bez njegove dozvole, i počeo vrijeđati. Prijetio mi je policijom i renđerima. Ja sam nazvala policiju i to prijavila, a na policiji su mi rekli da se odmaknem i uputili me na privatnu tužbu. Kad su vlasnik i njegova partnerica čuli da razgovaram s policijom, zajedno su došli do mene i počeli mi prijetiti", ispričala nam je Nerlović svoje uznemirujuće iskustvo s Rta Kamenjak.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa