Filip Zoričić potvrdio da napušta Ladonju

0
Filip Zoričić
Filip Zoričić

Filip Zoričić, 29-godišnji profesor hrvatskog jezika i povijesti u pulskoj gimnaziji i strukovnoj školi, napušta politiku i Ladonju. Potvrdio nam je to u telefonskom razgovoru, a rekao je i da odustaje od mjesta na Ladonjinoj listi za Sabor.

„Otišao sam iz osobnog razloga. Ideja Ladonje je nužna ne samo za Istru nego i za Hrvatsku, ali ja se osobno nisam snašao na nekim relacijama s pojedincima iz Ladonje. Međutim to ne umanjuje važnost promjena u Istri i Ladonjinih ideja“, kazao nam je Filip Zoričić, dodavši da se okreće znanstvenom i stručnom radu te da završava doktorat. Zoričić je svojoj dojučerašnjoj stranci ipak zaželio sve najbolje u daljnjem radu i izborima.

„Međutim, nastavit ću se politički educirati i ako položim gradivo angažirat ću se na lokalnim izborima 2013.“, kazao nam je Zoričić, koji pohađa Akademiju za politički razvoj u Zadru. 

Na pitanje hoće li se 2013. ipak naći na Ladonjinoj listi odlučno je rekao ne, a na pitanje na čijoj će onda biti listi dobili smo odgovor: „To ćemo još vidjeti!“. (Eleonora Vlačić)

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa