Policija istražuje sumnjivu smrt studentice iz Sv. Katarine

0
Ulica bana J. Jelačića u Zadru
Ulica bana J. Jelačića u Zadru

Zadarska policija je 14. lipnja u 12.07 sati zaprimila dojavu iz Opće bolnice Zadar da je na putu do bolnice u vozilu Hitne medicinske pomoći preminula 20-godišnjakinja, piše RTL  prenoseći vijest sa stranice 057info. Neslužbeno doznajemo da se radi o  djevojci iz Sv. Katarine u općini Pićan.

RTL dalje navodi da je riječ je o studentici koja je živjela u podstanarskom stanu u Ulici bana Josipa Jelačića, u neposrednoj blizini drogerije na Voštarnici. Policijska uprava zadarska i nadležno Županijsko državno odvjetništvo utvrđuju što se u tom stanu dogodilo da je dovelo do smrti mlade djevojke iz Istre. 

Prema prvim neslužbenim informacijama, zasad se sumnja na trovanje ili bolest. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, a policija isključuje mogućnost samoubojstva. Da je djevojci pozlilo Hitnoj pomoći je dojavio njezin prijatelj koji se trenutačno nalazi u policiji, piše Zadarski dodajući da se djevojka nalazila u stanu prijatelja. Djevojka je studirala na Sveučilištu u Zadru, a pohađala je Gimnaziju i strukovnu školu Jurja Dobrile u Pazinu.

Od glasnogovornika ŽDO-a Duška Berovića 057info doznao je da je upućen nalog za obdukciju tijela, a uzrok smrti znat će se tek sljedeći tjedan kada stignu rezultati. Slučaj se vodi kao sumnjiva smrt, a u tijeku su daljnji izvidi kojima će se utvrditi sve okolnosti tragičnog i zasad misterioznog događaja, piše 057info. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa