566 eurokonzalting sdz webbanner istarski v2

U Buzetu se sastali čelnici Amsterdamske koalicije: 'Ostvarili smo cilj!'

0
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Član Europskog parlamenta Valter Flego, predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš, predsjednik HSS-a Krešo Beljak, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja, potpredsjednik PGS-a Damir Pilepić, predsjednik Laburista David Bregovac, predsjednik Demokrata Mirando Mrsić i predsjednik IDS-a Boris Miletić, sastali su se 6. lipnja u Buzetu i analizirali rezultate izbora za Europski parlament.

Zajedničkom izjavom poručili su: „postavljeni cilj Amsterdamske koalicije, a to je jedan mandat u Europskom parlamentu je ostvaren i suradnja naših stranaka se nastavlja. Više nego ikad prije, Hrvatskoj je potrebna jaka alternativa koja će preuzeti odgovornost za zemlju i stati na kraj rastućem populizmu i jačanju radikalne desnice. Dogovoreno je da se krene u izradu programa za sljedeće parlamentarne izbore. Naš program pokazat će progresivno lice Hrvatske, lice normalne zemlje.“

Nakon analize rezultata, na sastanku koalicije donesen je zaključak da će Amsterdamska koalicija na predsjedničkim izborima imati svog kandidata ili će podržati kandidata lijevo liberalnog centra.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/RADNICA U PROIZVODNJI BRTVI

Do: 24.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/TEHNIČAR

Do: 27.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/KA

Do: 27.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRAVAR/ICA

Do: 28.09.2020.

ZAJCI, ISTARSKA ŽUPANIJA