Medulin za Dan općine časti Sladoledom kojeg ne možete lizati

0
Načelnik Goran Buić
Načelnik Goran Buić

Općina Medulin u sklopu obilježavanja Dana Općine Medulin časti “Sladoledom” – kazališnom poslasticom za pamćenje. Predstava će se održati 6. lipnja 2019. godine u 20 sati u Medulinu, 3MC-u, Centar 58. Ulaz je slobodan!

Autor je Miro Gavran, glume: Mladena Gavran i Ana Vilenica, režija: Boris Svrtan, scena i kostimi: Jasmina Pacek, Glazba: Neven Zebić. Premijera: 30.1.2014. U neobičnoj komediji Sladoled junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena. Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom, koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje!

Zašto predstava nosi naziv Sladoled – neka ostane tajna sve do vašega susreta s našim glumcima. Teatar GAVRAN je na ovome projektu okupio sjajnu ekipu kazalištaraca – autor teksta je najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu Miro Gavran, redatelj predstave je Boris Svrtan, uz kojega se vežu brojne glumačke i redateljske uspješnice, dok u glavnim ulogama nastupaju glumice zavidne vještine Mladena Gavran i Ana Vilenica. Scenu i kostime osmislila je Jasmina Pacek. Izbor glazbe načinio je Neven Zebić. Predstava traje 1 sat i 30 minuta. Na Festivalu smijeha i komedije Zlatni zub 2015. u Poreču predstava Sladoled osvojila je Nagradu Srebreni zub. Plakat i programsku knjižicu nađite na ovom linku.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa