Ispovijest bivše Miss: Od Farme i ljubavi do razvoda i novog početka!

0
Ivana Paris u sredini (foto: 100posto)
Ivana Paris u sredini (foto: 100posto)

Srednjoškolka je bila Ivana Paris kada je te 2002. godine postala Miss Universe Hrvatske. Otad do danas puno se toga promijenilo u životu ove mlade žene. Odrasla je, bila je nekoliko godina neizostavna zvijezda naslovnica i televizijskih priloga, potom se zaljubila, dobila sinove, promijenila posao i odlučila živjeti nekim 'normalnijih' životom. U svijet poznatih ušla je kao djevojka iz malog mjesta u Istri, i nije ni slutila što je čeka. Život joj se preko noći promijenio. Kasnije je i njezina veza sDinom Bubičićem bila na meti stalnog medijskog interesa, a onda su se povukli, piše 100posto.

Počeli su živjeti svoj obiteljski, miran život. Svi su već vjerovali da su se našle dvije srodne duše, no onda je mnoge iznenadila informacija o razvodu poznatog para. U braku su proveli više od osam godina, a zbog svojih sinova i obitelji, Ivana se o razvodu nije htjela medijski izjašnjavati. Poštuje svoju djecu i radije će šutjeti o svemu. Što bi mogao biti dio razloga, da se iščitati dijelom iz njezine nedavne objave na društvenim mrežama. Podijelila je citat iz knjige koji govori o razlici između muškarca i mužjaka, a u tome se, priznaje nam kasnije u intervjuu - baš 'našla'. Njezin novi početak sastoji se od posvećenosti poslu i djeci, a temu o novoj ljubavi ili braku ne želi otvarati.

Nedavno se pojavila ponovno na modnoj pisti, nosila je reviju u Rijeci, a tim povodom priznaje nam da je nekad lijepo vratiti se na te staze. Nije to svijet koji joj nedostaje, no malo glamuroznije životno izdanje nije loše. 'Ponekad dođe zaista lijepo osjećati se poput prave žene... Svakodnevica i užurbani način života ne dopuštaju mi puno prilike da izađem iz tenisica i trenirke, a i lijepo je vidjeti drage ljude i prijateljice koje ne viđam baš često. Pošto radim u dentalnoj klinici, nisam baš u mogućnosti prisustvovati svim događanjima kojima bih htjela te su moji izleti u modne vode ograničeni lokacijom i vremenom događanja, a to je u Rijeci i nakon 16 sati', priča Paris u velikom intervjuu za 100posto.

Svijet poznatih i medijska eksponiranost koju joj je donijela i pista te titula Miss Universe za nju je nekad bila velika nepoznanica. 'Za mene je u tim danima sve to bila velika nepoznanica, uzimajući u obzir da sam rodom iz malog mjesta u Istri i da nisam nikad bila u doticaju s tim svijetom. Preko noći se moj život u potpunosti izokrenuo, promijenio, te sam u ekspresnom roku morala naučiti nositi se sa time. Nikakvih pretjeranih očekivanja nisam imala, dapače, nisam znala uopće čemu idem u susret. Činjenica da ipak danas, 17 godina nakon spomenutog izbora, odgovaram na ovaj intervju, govori u prilog da sam se ipak nekako snašla i naučila živjeti u tom svijetu', dodaje.

Već nekoliko godina je, pak, zaposlena u spomenutoj poliklici i sretna je svojim poslom. 'Već sedam godina radim u administraciji i marketingu jedne dentalne poliklinike u Rijeci i mogu sa sigurnošću reći da me taj posao ispunjava. Dinamičan je to posao, a životni tempo stalnog i uigranog radnog vremena odgovara joj zbog njezina dva dječaka. 'Sada sam majka dvoje djece i svakako mi staloženiji i smireniji posao više odgovara, iako rad s Talijanima jest uvijek dosta zanimljiv i kaotičan'.

Upravo s njezinim dečkima, kaže nam Ivana, potpuno se realizirala. Kada je postala majka, kaže, spoznala je količinu ljubavi koje dotad nije bila svjesna. 'Još kao djevojka govorila sam da ću se potpuno izrealizirati kada postanem majka, i to se zaista tako dogodilo. Prije osam godina postala sam najsretnija osoba i od tog trenutka više ništa nije isto. Spoznala sam u sebi toliku količinu ljubavi, ali i strahove za koje nisam ni znala da postoje. Leonid i Noel postali su centar mog svijeta, cijeli moj svemir, razlog postojanja i borbe za boljim sutra. Za njih, uz njih i s njima učinila sam sebe boljom osobom, i kada dođu neki teški, odnosno teži životni trenuci, oni su ti koji mi daju snagu za dignuti glavu i krenuti naprijed. Mogla bih napisati roman o ljubavi i osjećajima koje gajim za njim', iskreno će Ivana za 100posto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa