Pogledajte slobodna radna mjesta i nađite nešto za sebe!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Specijalna bolnica Medico je brzorastuća privatna bolnica s tradicijom od 28 godina i prva hrvatska bolnica s američkom akreditacijom. Zainteresirane liječnike specijaliste iz različitih područja medicine pozivaju da se pridruže i postanu dio tima: Liječnik specijalist. Nude: stalni radni odnos, odlične financijske uvjete, rad u stručnom, motiviranom i ambicioznom timu, stalno stručno usavršavanje i edukaciju uz mogućnost napredovanja te podršku pri selidbi u Rijeku ili Pulu. Rok za prijavu je 30. svibanj.

Amo dizajn JJ d.o.o. je hrvatski modni brand jeans i casual odjeće. AMDS JEANS grupacija ima više od 50 trgovina te se kontinuirano šire. Traže djelatnike/ice za svoje trgovine za poziciju Prodavač. Mjesta rada pogledajte na linku. Vaše glavne odgovornosti uključuju posluživanje kupaca, slaganje robe u prodajnom prostoru i u skladištu trgovine. Deklariranje, brigu o izgledu i čistoći prodajnog mjesta, brigu o izloženosti robe, rad na blagajni te izradu narudžbi za nadopunu asortimana i vođenje potrebne dokumentacije. Ukoliko želite postati članom renomirane domaće modne industrije prijavite se na oglas do 7. lipnja.

Atlantic Grupa je inspirativna kompanija ljudi koji posluju i vole raditi u inspirativnom društvu. Za lanac ljekarni Farmacia traže osobu za rad na poziciji: Farmaceutski tehničar. Mjesto rada je Pula. Ljekarne Farmacia posluju u skladu s najvišim standardima ljekarničke struke, prednjače u unapređenju poslovanja ljekarničkog sustava te u nastojanju snaženja uloge ljekarnika u ukupnom zdravstvenom sustavu. Subvencija smještaja je osigurana, a detalje prijave pogledajte na linku. Prijave su otvorene do 10. lipnja.

NORD PRODUKT d.o.o. jedan je od vodećih domaćih proizvođača mobilnih kućica, kupaonskog namještaja, kuhinja i slavina te distributer prateće sanitarne opreme na hrvatskom tržištu. Svoj tim žele obogatiti sa Specijalistom projektne prodaje. Mjesto rada: cijela Hrvatska uz fokus na Istru, Rijeku i Kvarner, Zadarsku županiju, Splitsko–dalmatinsku, Šibensko-kninsku te Dubrovačko–neretvansku županiju. Kandidatima nude ugodno, inovativno i dinamično radno okruženje, bonus uz ostvarenje zadanih ciljeva, te kontinuiranu priliku za osobni i profesionalni rast i razvoj. Prijave su moguće do 31. svibnja.

Valamar Riviera d.d. je vodeća turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu, Makarskoj i Dubrovniku. Pozivaju sve zainteresirane da se pridruže timu rezervacijskog centra i doprinesu kvaliteti na slijedećoj poziciji: Mlađi prodajni savjetnik. Radni odnos na određeno vrijeme, mogućnost smještaja za kandidate izvan Istarske županije, atraktivna plaća i poticajne mjesečne nagrade. Rad u dinamičnom i poticajnom okruženju te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja u različitim oblicima nagrađivanja i usavršavanja. Mjesto rada je Poreč, a prijave su moguće do 6. lipnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa