Grad Pula obavještava autotaksi prijevoznike: Ugovori ističu u ožujku

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Upravni odjel za komunalni sustav i imovinu Grada Pule obavještava sve autoprijevoznike taksiste koji prijevoz obavljaju temeljem Ugovora o koncesiji za obavljanje autotaksi djelatnosti na području Pule kako dana 21. ožujka 2013. godine ističe rok na koji su sklopljeni predmetni ugovori.

Prema odredbama članka 29. Odluke o autotaksi prijevozu, objavljene u „Službenim novinama“ Grada Pule broj 5/11, propisano je kako autotaksi prijevoznici, po isteku ugovora o koncesiji, mogu podnijeti zahtjev za izdavanje dozvole najkasnije tri mjeseca prije isteka ugovora o koncesiji, i to odgovarajućom primjenom odredbi o obnovi dozvola i ukoliko ispunjavaju uvjete za dobivanje dozvole, sve kako je to propisano člankom 8. i člankom 4. iste Odluke.

Zahtjev za izdavanje dozvole za autotaksi prijevoz na području Grada Pula, kao i visinu naknade sa brojem žiro računa na koji je potrebno uplatiti naknadu za izdavanje dozvole, moguće je pronaći na službenim stranicama Grada Pule www.pula.hr u sekciji Obavijesti Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu, u pisarnici Grada Pule, Polanijev prolaz 2 te u Udruženju obrtnika Pule Ul. Sv. Felicite 5/A Pula, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa