Marina Žužić Marei iz Tara snimila spot za singl Mjesec (video)

0

Marei, imenom Marina Žužić, je djevojka iz Tara koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a singlom “Mjesec” se prvi put predstavlja i kao autorica pjesama koje izvodi. Singl „Mjesec“ nastao je u suradnji s Danijelom Damjanovićem koji je zaslužan i za aranžman pjesme. Pjesma je nastala u suradnji s porečkim glazbenikom Danijelom Damjanovićem koji je uz Marei i autor pjesme.

Tekst potpisuje Marei, glazbu Marei i Danijel, a za aranžman je zaslužan Danijel Damjanović. Nakon suradnje u Blues Box Acoustic Triu odlučili su se za prelazak u autorske vode. Marei se do tada publici predstavljala kao izvođačica a sada po prvi puta i kao autorica pjesama koje izvodi.

Za spot su zaslužni Mladen Đaković i Luka Bešlić, a produkciju i postprodukciju spota N.O. Production. Scenografiju je za spot uredio Valentin Gašparini, a fotografije potpisuje Bernard Ritoša. Spot je snimlljen u porečkom starom remontu i na lokacijama u Rijeci za koje treba zahvaliti Turističkoj zajednici Grada Rijeke. Prije ove suradnje, Marei je pod svojim imenom Marina Žužić predstavljena javnosti pjesmom “Ni noć za kraj” odnosno “Nije noć za kraj” autorskog tima Ines Prajo/Arjana Kunštek, koju je izvela na MIK-u 2015. godine. Video s Youtubea u nastavku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa