Postolar Tripper i Shaiones na pulskoj Brucošijadi

0
Prostorije studentskih udruga otvaraju svoja vrata u 22 sata
Prostorije studentskih udruga otvaraju svoja vrata u 22 sata

Studentska udruga Pula će, u četvrtak 15. studenoga, ugostiti dva atraktivna benda - Shaiones, na čelu sa legendarnim Draženom Turinom Šajetom, te Postolar Tripper, veliku zadarsku reggae/ska/hip-hop senzaciju, u sklopu "Brucošijade" Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Brucošijada, organizirana od strane Studentskog Zbora pulskog sveučilišta i Studentske udruge Pula, održati će se u prostorijama Studentske udruge Pula i Multimedijalnog centra „Student“ u kojem će nastupati pulski DJ Zoff. 

"Iznimno smo zadovoljni ovogodišnjom postavom bendova za koju smo sigurni da će zadovoljiti svačije glazbene ukuse, a samu organizaciju ocjenjujemo iznimno uspješnom s obzirom na limitirani budžet. Zahvaljujemo se svima koji su dali svoj doprinos organizaciji u bilo kojem smislu, posebno Sveučilištu Jurja Dobrile, bez kojega organizacija ovakve manifestacije ne bi bila moguća.", izjavio je Luka Blagović, tajnik Studentske udruge Pula.

"Pozivam sve studente, a naročito brucoše, da dođu i provesele se uz zvuke odlične glazbe, jer to je ipak njihov dan. Također se zahvaljujem svima koji su pomogli u organizaciji, te se nadamo da će ovakvih manifestacija biti još i više u budućnosti“, izjavio je Marin Lerotić, predsjednik Studentske udruge Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa