Noć borbe večeras u Medulinu: natjecanje MMA i kickboxing boraca

0
Moris Macuka
Moris Macuka

U beach baru Paltana u Banjolama održano je vaganje boraca za MMA i kickboxing event Fight night 4 koji se održava u subotu 27. travnja 2019. godine u balon dvorani u Banjolama s početkom u 20 sati. Organizator događaja je udruga Legija, dok su pokrovitelji manifestacije Općina Medulin i Turistička zajednica Općine Medulin. Za Fight card zadužen je Zelg Galešić koji je najavio borce iz Venecuele,  Italije, Srbije, Austrije, Zagreba i Poreča. 

Direktor Turističke zajednice Općine Medulin Enco Crnobori naglasio je kako Turistička zajednica podržava ovaj događaj već četvrtu godinu za redom, istaknuvši kako manifestacija ima međunarodni karakter obzirom da borci dolaze iz Italije, Srbije, Austrije i Venecuele i to u predsezoni što je za iznimno važno za produženje sezone u Općini i razvijanje sportskog turizma.

Zelg Galešić najavio je kako će se održati iznimno teške i kvalitetne borbe između jakih boraca te se zahvalio Općini Medulin, Turističkoj zajednici Općine Medulin i sponzorima na podržavanju ovog događaja. Naglasio je da će se borba večeri održati između Marka Mašovića iz pulskog kluba Trojan te Aleksandra Gmijevića iz Srbije po UFC pravilima.

Viša stručna suradnica za EU projekte i medije Općine Medulin Ana Žufić izrazila je zadovoljstvo što je Općina Medulin već četiri godine domaćin ove borilačke priredbe i istaknula kako Općina redovito podržava razne sportske događaje. Trenutno je u izgradnji nova sportska dvorana u Medulinu koja će uskoro moći biti domaćin brojnih sportskih događaja, te u narednim godinama ovakvi eventi mogli bi se održavati upravo u novoj sportskoj dvorani u Medulinu, naglasila je Ana Žufić.

Karte za Fight night 4 mogu se kupiti po cijeni od 50,00 kuna u beach baru Paltana u Banjolama te Automat klubu Senator do 18 sati na dan događaja, a također će se moći kupiti i na ulazu u dvoranu ukoliko ne budu rasprodane.

FIGHT CARD:

MMA -70kg
Marko Mašović (Trojan)  Vs.  Aleksandar Gmijević  (Vale Tudo Srbija)

K1 -85kg
Joe Yanez Salazar (VEN) Vs. Paško Radelja (Nippon Gym Zagreb)

Semi Pro MMA -66kg
Gaj Rukavina (UFK Novi Zagreb)  Vs. Đorđe Stojanović (Vale Tudo Srbija)

K1 -80kg
Leonard Braunshofer (AUT) Vs. Luka Vargović (BAN Team Zagreb)

Semi Pro K1 -75kg
Enis Mucaj (UFK Novi Zagreb) Vs. Gianluca Isaia (ITA)

Semi Pro MMA -61kg
De Girancoli Esubalew (ITA) Vs.  Luka Miklečić (Ban Team Zagreb) 

Amaterski MMA  -84kg
Moris Macuka (Trojan)   Vs.   Ardian Sheku (Prime Poreč)

KB -80kg
Kristijan Ančić (Dynamite Rijeka) Vs. Michell Vuletić (Trojan)

KB -70kg
Mateo Bolfan (UFK Novi Zagreb) Vs. Luka Marković (Trojan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa