Ostavio kamion nasred ceste i zaustavio promet u centru Pule

0
Čep ispred Glavne pošte trajao je više od pola sata
Čep ispred Glavne pošte trajao je više od pola sata

Iako su ljetne gužve prouzrokovane boravkom turista u Puli, srećom prošle, u najvećem istarskom gradu, zastoja na cestama ne nedostaje. One su nažalost često prouzrokovane nemarom pojedinih vozača. Tako je jutros, 9. studenog oko 9 sati, „zahvaljujući“ drskosti vozača kamiona „Pik Vrbovec“ u samom centru grada, promet stajao više od pola sata!

Nesmotreni se vozač zaustavio nasred ceste, tik do Glavne pošte, na jednoj od dvije trake, upalio sva četiri žmigavca i nestao. Iako je jedna prometna traka ostala slobodna te su po njoj mogli prometovati automobili, ona nije bila dovoljna za prolazak gradskih autobusa koji na tu cestu dolaze „iz đira“ tj. iz Anticove ulice. Ubrzo se stvorila kolona od nekoliko autobusa i automobila, vozači su u nevjerici izlazili vani, gledali što se događa…

U pomoć je priskočio i prometni redar te o svemu obavijestio i prometnu policiju, no prije njihove intervencije, pojavio se vozač kamiona, samo nasmijao i mrtav hladan odvezao u nepoznatom pravcu! Iako je pripadnik prometne mladeži zapisao registraciju riječkog kamiona, ni sam ne vjeruje da će on biti sankcioniran. „Takvi se uvijek izvuku“, kratko je komentirao. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa